Pogodba na pomolu?

Sprema se povratak Megan i Harija? Uskoro pregovori sa kraljicom!

Princ Hari navodno je planirao da doputuje nakon praznika u Veliku Britaniju, ali je zbog epidemije korona virusa njegov put za sada odložen

Šuška se
Autor:
Sprema se povratak Megan i Harija? Uskoro pregovori sa kraljicom!
Foto: Profimedia

Uskoro će se navršiti godinu dana otkako su princ Hari i Megan Markl zvanično napustili kraljevstvo i obznanili svoj odlazak iz britanske monarhije. Proteklih godinu dana živeli su u Kanadi, a potom se preselili u Kaliforniju gde su pronašli svoje utočište i dom s malenim Arčijem.

Međutim, Hari i Megan još uvek nisu ostvarili sve zacrtane planove i završili nagodbu s kraljevstvom. Zato ih u januaru očekuju pregovori s prinčevom porodicom, na čelu sa kraljicom Elizabetom. Hoće li ostaviti svoje titule vojvoda od Saseksa, koje će poslove "smeti" da obavljaju, ostaju li im u trajnom vlasništvu njihove humanitarne organizacije koje su pokrenuli i kako će nastaviti svoj život daleko od kraljevstva, ostaje da vidimo nakom pregovora.

Prvi sastanak trebalo bi da se održa virtuelnim putem, a još uvek se ne zna ko će prisustvovati na njemu.

Princ Hari navodno je planirao da doputuje nakon praznika u Veliku Britaniju, ali s obzirom na striktne mere i zabrane ulaska u zemlju zbog novog soja virusa Covid-19, njegov put je na neko vreme odložen.

Izvori bliski paru otkrivaju da se i Hari i Megan tajno nadaju da će im humanitarne organizacije za koje su nadležni ostati aktivne i da će imati priliku da se njima bave u budućnosti.

Podsetimo, Megan je glavna nadzornica rada udruženja koja osnažuju žene, edukaciju mladih i zaštitu životinja, dok je njen suprug predsednik udruženja za zaštitu afričkih parkova prirode i glavni pokrovitelj inicijative Invictus Games, sportskog događanja za ratne veterane.

Osim toga, strani mediji došli su do informacije kako princ Hari i Megan Markl planiraju svoj dolazak u Britaniju već na proleće, prilikom 95. rođendana kraljice Elizabete, potom u junu kada će Harijev deda princ Filip navršiti 100 godina, a u Londonu žele da budu i u julu, kada se održava obeležavanje rođendana preminule princeze Dajane koja bi tada, da je živa, napunila 60 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs