Šta vi mislite?

Moja ćerka (12) je gej i želi da joj se obraćamo sa "oni": Odlučila je to kad je imala 10 godina - potpuno je podržavam!

Birdi nam je to rekla s 10 godina, jasno je da je sigurna u to, tvrdi glumica

Celebrities
Autor:
Moja ćerka (12) je gej i želi da joj se obraćamo sa "oni": Odlučila je to kad je imala 10 godina - potpuno je podržavam!
Foto: Profimedia

Glumica Bizi Filips, najpoznatija po ulozi Odri Lidel u seriji Dawson's Creek, otkrila je da je njeno najstarije dete, ćerka Birdi (12) homoseksualna osoba i ne želi da joj se obraćaju određenim zamenicama, nego da je oslovljavaju sa "oni".

"Birdi nam je to rekla s 10 godina, jasno je da je sigurna u to", rekla je glumica.

Glumica je priznala da joj "ide loše" sa zamenicama kad razgovara s Birdi ili kad priča o svom detetu, ali se trudi da to popravi jer je to "važno za identitet njene ćerke".

Bizi je otkrila kako Birdi o svemu otvoreno razgovara.

Svi su znali da je gej, a on je odlučio da oženi Renatu: Evo kako je izgledao prvi brak Eltona Džona! (FOTO)

"Birdi ne smeta da razgovaram o tome. Rekla mi je: Možete da razgovarate o tome kako sam homoseksualka ili ne. Možete razgovarati o mojim zamenicama. To je meni sasvim kul. To je sjajno. Pa sam pomislila da o tome mogu da pričam i javno", rekla je glumica gostujući u jednoj emisiji.

"Dakle, moje dete više voli zamenicu "oni". Ponekad se zbunim, ali ću se truditi da to popravim", zaključila je Bizi koja potpuno podržava svoju ćerku.

Kao što se i moglo očekivati, na internetu je odmah krenula burna rasprava i hiljade komentara. I dok su neki stali na stranu glumice i isticali kako decu treba podržavati da budu ono što žele, drugi su komentarisali kako deca u 10 i 12 godina "ne znaju ništa o životu" a kamoli o seksualnom opredeljenju, i da bi ona kao majka trebalo "na vreme da reaguje".

Šta vi mislite? Podelite sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs