Pogledajte

Fotografija za 7 miliona lajkova: Evo kako je Ronaldo proslavio dolazak Nove godine!

U krugu porodice je najlepše

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

U svom luksuzno uređenom domu, u kojem prevladavaju komadi nameštaja u beloj boji, 2021. godinu su dočekali i jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo i njegova verenica Heorhina Rodrigez zajedno sa četvoro dece.

 

Svi osim malenog Matea bili su obučeni u belo, a samo je trogodišnjak bio u plavoj košulji i tamnoplavim pantalonama. Šestočlana porodica sedela je na prostranoj bež sofi, koja dominira ogromnim dnevnim boravkom, dok se oko njih spuštaju zlatni baloni i trake zavezane oko istih kao i baloni u obliku brojki koje zajedno čine 2021. godinu.

 

Evo zašto svi pričaju o dočeku 2021. godine u Njujorku: Dženifer Lopez je dala sve od sebe da zagreje atmosferu! (VIDEO)


Uz podužu inspirativnu poruku, komentari, ali i lajkovi samo su krenuli da se nižu, a na licu fudbalera očitava se ponos, ali i sreća što su uprkos svim nedaćama, uključujući i zarazu korona virusom, mogli zajedno da isprate 2020. godinu.


Istu fotografiju na svom je Instagramu objavila i Heorhina, ali ona je dodala još jednu, na kojoj su samo ona i Ronaldo, i uz koju je napisala: Moja sudbina.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...