Dugugodišnji ritual

El Mekfirson ima posebnu tradiciju za doček Nove godine: Cela porodica mora da ispoštuje!

Nekad smo Novu godinu znali da dočekujemo i na Bahamima gde se održava lokalna zabava s bubnjevima i kostimima, otkriva lepa manekenka

Celebrities
13:03h Autor:
El Mekfirson ima posebnu tradiciju za doček Nove godine: Cela porodica mora da ispoštuje!
Foto: Profimedia

El Mekfirson, slavni australijski top model koji i u pedesetim godinama osvaja lepotom i fantastičnom figurom, svake godine ima svoj poseban novogodišnji ritual!

Zgodna 54-godišnjakinja koja ima dvoje dece, sinove Arpada (20) i Aurelijusa (15), u svojoj kolumni za portal Get The Gloss otkrila je kako izgleda doček Nove godine u njenoj porodici.

"Svake godine Novu godinu slavim u krugu najmilijih osoba koje želim u svom životu i u godini koja sledi. To su moja deca, prijatelji, porodica, osobe koje volim i koje su mi bliske. Svake godine se obučem u belo, to je sad već postala prava tradicija. Nekad smo Novu godinu znali da dočekujemo i na Bahamima gde se održava lokalna zabava s bubnjevima, kostimima... To je poseban doživljaj. Ponekad se i ja rasplešem, mada mi se deca smeju i kažu kako bi bilo bolje da samo gledam kako drugi igraju", kroz smeh kaže El koja je godinama veganka.

2 dana sam se hranila kao veganka: Ljudi moji, šta me snađe!

foto: Profimedia

Otkrila je i šta se u novogodišnjoj noći nalazi njenoj trpezi. Iako mnogi u najluđoj noći "zgreše" u jelu i piću, superdisciplinovanoj El to ne može da se dogodi.

"Za goste sam odabrala namirnice koje su proverenog, organskog porekla i uz puno ribe, naravno. Između ostalog pripremila sam veganski sir, sveži tartar od tune, gvakamola sos i orašaste plodove. Za dobro raspoloženje tu je bio šampanjac i kokteli na bazi votke. Ne pijem alkohol pa se držim proverenih osvežavajućih koktela u kojima obavezno ima limete, đumbira, soda vode, mrvica mente... Za desert smo se sladili slasnom penom od tamne čokolade s dodatkom proteinskog praha", kaže El.

Nutricionista za Stil otkriva: Kako da pobedite mučnine i mamurluk nakon dočeka! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs