nije za šalu!

Šta će raditi Megan i Hari da premaše 34 miliona funti godišnje: Evo nekih svetskih predloga! (FOTO)

Princ Hari (35) i Megan Markl (38) 8.januara objavili su da se povlače sa kraljevskih dužnosti, a ovu odluku su doneli bez znanja kraljice Elizabete (93), princa Čarlsa (71) i princa Vilijama (37).

Šuška se
11:59h Autor:
Šta će raditi Megan i Hari da premaše 34 miliona funti godišnje: Evo nekih svetskih predloga! (FOTO)
Foto: Profimedia

Megan Markl i Princ Hari objavili su odluku da žele da postanu nezavisni i odvoje se od kraljevske porodice, a ovo je šokiralo čitav svet. Glumica je već otputovala u Kanadu, dok je princ ostao da pregovara sa svojom porodicom.

Naime, oni bi zadržali određene prihode, ali bi da se odreknu kraljevskih dužnosti, a u planu im je da postanu nezavisni, sami zarađuju i bave se humanitarnim radom.

Kako je dosadašnji prinčev prihod na godišnjem nivou iznosio 34 miliona funti, ovo su samo neki od predloga kako bi mogli da zarade taj novac ponovo, ako ne i premaše ga.

Megan bi se mogla vratiti glumi, promociji raznih proizvoda, parfema, ili bi se zaposlila u kuhinji, ili možda nekoj arhivi..

1 / 6 Foto: Profimedia

Princ Hari bi u prazničnim danima dobro izgledao u kostimu Deda Mraza, a građevinski poslovi ili rad u fabrici takođe su samo neke od opcija.

1 / 6 Foto: Profimedia

Šalu na stranu, na koji način su Megan i Hari zamislili da zarađuju ogromnu svotu novca da bi uživali kraljevsku raskoš do sada nije poznato, a sve brine činjenica da je jako teško naći posao od koga se može prihodovati kao kada ste član britanskog kraljevstva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs