POTVRDILI

Beže od kraljice Elizabete i loših porodičnih odnosa: Megan i Hari se sele na drugi kontinent!

Objavom na zvaničnom instagram nalogu su potvrdili ovu vest

Vip priča
20:50h Autor:
Beže od kraljice Elizabete i loših porodičnih odnosa: Megan i Hari se sele na drugi kontinent!
Foto: Profimedia

Već neko vreme kruže glasine da Megan i Hari nisu srećni u Britaniji i da planiraju da se odsele daleko od kraljvske porodice i takvog načina života. Spekuilisalo se da su narušeni porodični odnosi i da se Megan i kraljica Elizabeta ne slažu dobro.

Da će život nastaviti u Kanadi, potvrdili su na zvaničnoj instagram stranici kraljevske porodice. Navodi se da oni žele da budu finansijski nezavisni i da svoj život žive pod nekim drugim uslovima.

"Nakon višemesečnih razmišljanja i diskusija, odlučili smo da ove godine napravimo veliki korak i život nastavimo na novoj lokaciji. Želimo da postanemo finansijski nezavisni i da ne zavisimo od kraljice, ali ćemo je i dalje podržavati u svemu."

Stomak do zuba! Evo u čemu je prošetala trudna Mila Jovović! (FOTO)

"Osećamo da smo spremni da započnemo novi život. Vreme ćemo provoditi na relaciji Kanada- Velika Britanija, nastavljajući da poštujemo sve dužnosti koje imamo prema kraljici."

Osvrnuli su se i na odgajanje sina i rekli: "Ovakav način života će nam omogućiti da balansiramo između kraljevskog života, poštujući tradiciju u kojoj se rodio i savremeni život. Tako će biti odgajan na najbolji način".

Na kraju objave zahvalili su svima na podršci koju su im pružili.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs