Novosti iz palate

Megan oterala čak 3 dadilje: Osoblje mahom daje otkaz, beži glavom bez obzira!

Kraljevska porodica ne ume da zadrži zaposlene

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

 

Možda Megan i Hari uživaju u čarima roditeljstva, ali njihove dadilje ne uživaju čuvajući Arčija. Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su za 6 nedelja promenili čak 3 dadilje. Još nije poznato da li su dadilje dale otkaz ili im je otkaz uručen.

 

Pročula se priča kako Megan i Hari u poslednje vreme "gube" osoblje, da bi izvor blizak kraljevskom paru rekao kako oni samo žele da nađu "pravu" osobu za njihovo dete.

 

"Izbor dadilje zavisi i od potreba roditelja i deteta, " dodaje izvor. Isti izvor otkriva da je prva dadilja bila i medicinska sestra i da se od nje ne očekuje da ostane za stalno u ulozi Arčijeve dadilje.

 

Sam Hari želi da nađe pravu osobu za čuvanje Arčija, osobu sa kojom mogu da razviju porodične veze koje je on imao sa svojim dadiljama koje su prisustvovale i njegovom venčanju.

 

Međutim, istina je da su Megan i Hari u poslednje vreme suočeni sa velikim gubitkom osoblja. Prošlog novemba, Meganina  lična asistentkinja je dala otkaz nakon samo 6 mesecu službe. Melisa Touabti je tada navela da je Megan dovodila do suza svojim zahtevima.

 

Samo nedelju dana kasnije, Samanta Koen, privatna sekretarica zaposlena u kraljevskoj porodici punih 17 godina, takođe je otišla. 

 

U januaru, čuvarka koja je pratila uvek Megan na javne skupove, dala je otkaz nakon 6 meseci službe.  

 

Američki tabloidi informišu kako su Megan i Hari izgubili još dva asistenta tokom protekle nedelje. 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...