Dosta mu je besanih noći

Megan Markl ostala sama s novorođenčetom: Princ Hari pobegao u Rim!

Vojvoda od Saseksa se požalio svom starom prijatelju, a ovaj je sve otkrio medijima

Šuška se
Autor:
Megan Markl ostala sama s novorođenčetom: Princ Hari pobegao u Rim!
Foto: AP / Kirsty Wigglesworth

Iako se mesecima pre rođenja deteta roditelji pripremaju na sve ono što roditeljstvo i donosi, kada beba stigne teško je navići se na realnost, koja u većini slučajeva donosi i neprospavane noći.

Takve stvari ne zaobilaze ni bogate i slavne, pa ni članove kraljevske porodice, pa problema sa spavanjem trenutno imaju Megan Markl i princ Hari.

Iako su samo nekoliko dana nakon rođenja sina Arčija, kada su ga predstavili javnosti, otkrili da je maleni beba za poželeti, čini se da situacija promenila.

Kako je otkrio Majkl Karaca, dobar prijatelj princa Harija, novopečeni otac je poprilično neispavan, zbog čega je "pobegao" u Rim! Dvojica muškaraca popričala su ovih dana u prestonici Italije, gde se došli zbog polo kupa, a princ Hari je iskoristio priliku da se malo požali starom prijatelju.

Inače, putovanje u Rim bilo je njegov prvi odlazak od kuće otkako je postao otac. Prema rečima Karaca, noćenje u Rimu mu je dobro došlo budući da Hari ne može da se naspava kod kuće, jer plač malenog Arčija stano budi novopečene roditelje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs