luksuzno

NAJSKUPLJA VENČANJA NAŠIH ZVEZDA: Ona je za mladu uzela POLA MILIONA MARAKA, a njihova svadba prekinula je Dnevnik

Zbog njihovih venčanja prekinuto je čak i emitovanje Dnevnika

Star wedding
20:43h Autor:
NAJSKUPLJA VENČANJA NAŠIH ZVEZDA: Ona je za mladu uzela POLA MILIONA MARAKA, a njihova svadba prekinula je Dnevnik
Foto: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović

O njihovim venčanjinma se najviše pisalo. Svadbe su bile vrlo glamurozne, dok se novac za organizaciju nije štedeo.

Mnoge uticajne ličnosti uveličale su njihove svadbe.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

Lepa Brena i Boba, Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Printscreen Youtube/ Lepa Brena

Lepa Brena i Boba, venčali su se 1991. godine. Svadba je održana u hotelu Interkontinental, u Beogradu. Pevačica nije štedela na svojoj vemčanici, te je izabrala dizajnersku haljinu, modne kuće Dior.

Na svadbi je bilo prisutno oko 500 zvanica. Dominirale su javne ličnosti, kako sa estrade tako i iz sporta. Mladenici su tom prilikom dobili zanimljiv poklon, reč je o automobilu marke mercedes.

Bidermajer je uhvatila pevačica Dragana Mirković, dok je zbog ovog luksuznog venčanja prekinuto čak i emitovanje Dnevnika 2.

Brena i Boba u braku su dobili dva sina, Stefana i Viktora, dok Boba iz prethodnog odnosa ima sina Filipa. Par je prošle godine proslavio 30 godina braka.

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan

Svetlana Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Ceca i Arkan
foto: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca i Arkan venčali su se 1995. godine, dok je njihovo venčanje izazvalo ogromno interesovanje javnosti. Svadba je održana u hotelu Interkontinental. Svi mediji širom Balkana izveštavali su o njihovoj ceremoniji, čak su i BBC I CNN pomno pratili i obaveštavali javnost o detaljima venčanja.

Svadba se prenosila uživo na televiziji. Svatovi su po mladu išli iz Beograda u Žitorađu, odakle je pevačica rodom.

Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović

Cecina sestra, Lidija Ocokoljić bila je zadužena za prodaju mlade. Arkan je prvo dao nekoliko štoseva nemačkih markaka, a kada je Lidija rekla da je to nedovoljno, Ražnatović je pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio tašnu u kojoj je bila ogromna svota novca i narukvica od dijamanata. Mladoženja je sa ruke skinuo zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji, te i to dali mladinoj sestri.

Svetlana Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović

Danima se procenjivalo koja je vrednost svih stvari koje je Lidija dobila, te je procenjeno da je iznos prelazio pola miliona maraka. Takođe, Lidija je uhvatila bidermajer.

Na svadbi su pevali mnogobrojni pevači i pevačice, kao što su Ana Bekuta, Mira Škorić, Džej, Šaban Šaulić i mnogi drugi.

Aleksandra i Andrej Meljničenko

Aleksandra Meljničenko, Sandra Meljničenko
foto: Profimedia

Par se venčao 2005. godine u Nici, dok je venčanje koštalo 20 miliona evra. Svadba je bila medijski propraćena, te je zbog njega u senku palo venčanje Bekamovih.

Na svadbi su pevale velike svetske zvezde, Kristina Agilera, Vitni Hjuston, Hulio i Enrike Iglesijas. Medeni mesec proveli su krstarenjem Crvenim morem, to je zapravio bio poklon Andrejevog kuma.

Jelena i Said Bin Drai

Jelena Bin Drai
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Manekenka Jelena Jakovljević i arapski milioner, šeik Said bin Drai venčali su se 2008. na njegovom porodičnom imanju, nadomak Dubaija.

Na svadbi je bilo prisutno oko 300 zvanica, dok je specijalni gost bila Svetlana Ceca Ražnatović, ali ona se nije latila mikrofona.

Svadba je bila toliko luksuzna i skupa, da je nemoguće proceniti njenu vrednost. Jelena i Said su u braku su dobili ćerku Asju i sinove Hilala i Hamdana.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Printscreen Youtube/ Jelena Karleuša

Svadba je održana u hotelu Prezident, u Kovilovu. Jelena je sama kreirala venčanicu koju je tda nosila, dok su mladenci razmenili "bulgari" burme.

Prostor je bio pažljivo dekorisan, te je sve izgledalo jako glamurozno. Svadbu je obeležio Duškov skok u bazen, dok je Jelena otpevala čuvenu pesmu "Zajdi, zajdi", specijalno za Duška.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs