pogledajte

Njoj je Džeki Kenedi najveća inspiracija: Prva dama Argentine zablistala u 2 savršene modne kombinacije! (FOTO)

Hulijana Avada, lepa supruga argentinskog predsednika Mauricija Makrija, zahvaljujući svojim fantastičnim modnim odabirima miljenica je modnog sveta

Star look
Autor:
Njoj je Džeki Kenedi najveća inspiracija: Prva dama Argentine zablistala u 2 savršene modne kombinacije! (FOTO)
Hulijana Avada, Foto: Profimedia

Njen osećaj za modu je neupitan, jer argentinsku prvu damu gotovo da ne možemo nikad videti u lošem izdanju. Zgodna Argentinka sirijsko-libanskog porekla slaže besprekorne stajlinge kao od šale, a obzirom da ima zavidno vitku liniju nema problema s odabirom krojeva koji joj dobro stoje.

Blistavi osunčani ten i široki osmeh njeni su dodatni aduti pa ne čudi da prelepa Hulijana ne može da prođe nezapaženo.

Prirodna lepota opčinila i kraljicu: Hulijana je najlepša žena na političkoj sceni! (FOTO)

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Lepa brineta ponovo je pokazala dva odlična stajlinga za koje je dobila samo pozitivne ocene.

Hulijana je po ko zna koji put dokazala kako s pravom nosi titulu argentinske naslednice Džeki Kenedi, kako joj je jednom tepao Vog, zablistavši u dva odlična stajlinga.

Prvo je oduševila u vedroj kombinaciji kao stvorenoj za proleće uparivši trendi plisiranu suknju sa zanimljivim topom i upečatljivim sandalama, začinivši ovaj ležerni look s lepom crvenom torbom. Nije preterivala ni s modnim dodacima pa je outfit upotpunila s elegantnim satom.

Prva dama Argentine šokirala priznanjem: Nezasita sam u seksu! (FOTO, VIDEO)

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Hulijana rado nosi bež tonove koje uspešno kombinuje s belom, što stoji njenoj preplanuloj puti pa je izgledala besprekorno u kombinaciji balonera, pantalona, ravnih cipela i moćne torbe u trendi boji konjaka. Ovaj opušteni dnevni look zaokružila je sunčanim naočarima i svojom prepoznatljivom, mladalačkom frizurom: kosom skupljenom u ležerni polurep.

Argentinska prva dama ima sjajan modni ukus, što nimalo ne čudi ako se zna da njena porodica poseduje tekstilno carstvo u sklopu kojeg se nalazi poznati argentinski brend "Awada".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs