Stil bez greške

Džeki Kenedi 21. veka: Prelepa prva dama odala počast Rusiji! (FOTO)

U društvu supruga, argentinskog predsednika Maurisija Makrija, uvek besprekorno doterana Hulijana Avada započela je evropsku turneju, a prva stanica bila joj je hladna Rusija

Star look
11:28h Autor:
Džeki Kenedi 21. veka: Prelepa prva dama odala počast Rusiji! (FOTO)
Foto: Reuters / Sergei Karpukhin

Dolaskom na moskovski aerodrom Vnukovo-2, Hulijana Avada je ponovo dokazala titulu jedne od najbolje odevenih žena koju joj je 2016. dodelila modna biblija Vogue.

foto: Profimedia

Za prvo u nizu ruskih izdanja, koja se očekuju narednih dana, prva dama Argentine je odabrala belu kombinaciju - pantalone širokog kroja i dugi kaput klasičnog kroja.

Melanija Tramp zna najbolje: Ležerna kombinacija koja drastično podmlađuje! (FOTO)

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Elegantnu putnu kombinaciju u znaku belih odevnih komada lepa Argentinka je naglasila džemperom boji slonovače, a ona je nijansom u potpunosti odgovarala odabiru moderne verzije šubare kojom je odala modnu počast zemlji domaćinu.

Hulijana Avada, koja će u aprilu proslaviti 44. rođendan, modu ima u krvi - njena porodica je vlasnik tekstilnog carstva u okviru kog se nalazi poznati argentinski brend Awada, a u intervjuima često ističe kako je s mamom putovala u Pariz, London ili Njujork u potrazi za modnim kolekcijama.

foto: EPA / Maxim Shipenkov

Iako je neretko upoređuju sa Džeki Kenedi, Avada to smatra preteranim:

"Džeki je bila ikona jedne ere, ali imam osećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam da budem autentična, da imam svoj stil i da se ne upoređujem ni sa kim."

Nakon Džeki Kenedi i Beti Ford: Melanija Tramp, dosledna naslednica svojih uzora! (FOTO)

A post shared by Juliana Awada (@juliana.awada) on

Nakon suprugove pobede na predsedničkim izborima Hulijana Avada je odlučila da napustiti porodični biznis i posveti se odgoju ćerkice i dužnostima prve dame, pa supruga prati na svim važnim događanjima u domovini i inostranstvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs