pogledajte

Neda Ukraden u 68. godini pokazala zavidnu liniju: Poznata pevačica otkrila tajnu svog izgleda! (FOTO)

Zaista je teško poverovati da legendarna pevačica Neda Ukraden ima 67. godina, koliko je napunila prošlog avgusta jer se može pohvaliti mladolikim izgledom

Star look
12:54h Autor:
Neda Ukraden u 68. godini pokazala zavidnu liniju: Poznata pevačica otkrila tajnu svog izgleda! (FOTO)
Neda Ukraden, Foto: Kurir

Iako je dobro zagazila u sedmu deceniju života, njen mladoliki izgled privlači pažnju gde god da se pojavi.

Pevačica koja ni ne pomišlja na penziju iznova dokazuje kako su za nju godine samo broj, pa je ponovo svojom objavom na Instagramu podignula temperaturu.

Najseksi baka estrade kako je često nazivaju, uživala je na odmoru u Sloveniji, a za fotografiju u trendi prugastom kupaćem kostimu dobila je pregršt komplimenata.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

"Kad nema sunca i plaže - dobar je i bazen! Malo rekreacije dobro dođe", napisala je Neda uz objavu koja je izazvala lavinu pozitivnih komenatara.

"Beautiful", "Kraljica", "Najlepša žena na Balkanu", "Komad od žene", samo su se ređali komplimenti na račun Nedinog izgleda.

Inače, intervjuu za tportal, Neda je otkrila koja je tajna njene mladolikosti:

"Očigledno sam radoholičar. Volim da radim i kad ne radim, ja se naprosto ucrvljam. Kad odem na odmor i prisilim se da uplatim neka putovanja na Tajland, u Dubai, na Sejšele, treći dan već ne znam šta da radim! Meni je to dosadno. Volim aktivne priče, volim da zujim. Imam neke vežbe koje praktikujem, a koje mogu da radim svuda. Ne idem po teretanama ni fitnes centrima, jer pre svega nemam vremena za to. Vežbe ne radim samo da bih bila u kondiciji, nego i zbog zdravlja, da bi moja kičma mogla da izdrži štikle od 15 centimetara potpetica na bini do tri ujutru ili vožnju od osam ili deset sati", otkrila je tada nezaustavljiva pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs