Uvek besprekorna

Nova modna ikona među prvim damama: Zadivljeni pogledi prate je gde god da se pojavi! (FOTO)

Hulijana Avada, supruga argentinskog predsednika Maurisija Makrija poznata je po svojoj egzotičnoj lepoti koju duguje sirijsko-libanskim korenima i istančanom modnom ukusu

Star look
Autor:
Nova modna ikona među prvim damama: Zadivljeni pogledi prate je gde god da se pojavi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Gde god se pojavi ova prelepa Južnoamerikanka, prate je zadivljeni pogledi jer Hulijana Avada s neverovatnom lakoćom slaže stajlinge kojima se nema šta prigovoriti.

Zanosna Argentinka ponovo je potvrdila svoju titulu kraljice stila i prilikom svečane večere upriličene povodom poseta Argentini norveškog kraljevskog para, kralja Haralda i kraljice Sonje.

foto: EPA / David Fernandez

Avada, koja se može pohvaliti zavidnom figurom, za ovu je prigodu odabrala odličnu kombinaciju: crni top bez rukava i suknju sa zlatnim prugama.

Jednostavan autfit začinila je modernim metalik salonkama i torbom bež tonova, a celokupni fantastični izgled Hulijana je dodatno ulepšala prepoznatljivom frizurom složenom u šarmantni polurep.

Prirodna lepota opčinila i kraljicu: Hulijana je najlepša žena na političkoj sceni! (FOTO)

foto: EPA / David Fernandez

I ovim mladalačkim stajlingom, Hulijana je potvrdila da je po pitanju mode jedina je prava konkurencija Melaniji Tramp i Brižit Makron.

Modni dvoboj prvih dama: Dominacija argentinske Džeki Kenedi nad Brižit Makron! (FOTO)

foto: Reuters / Philippe Wojazer

Argentinska prva dama ima sjajan modni ukus, što nimalo ne čudi ako se zna da njena porodica poseduje tekstilno carstvo u sklopu kojeg se nalazi poznati argentinski brend "Awada".

Poređenjes neponovljivom Džeki Kenedi lepa brineta smatra preteranim:

"Džeki je bila ikona jedne ere, ali imam osećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam da budem autentična, da imam svoj stil i da se ne upoređujem ni sa kim."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs