Opuštena praznična atmosfera

Mnogo skromnije od britanske: Ovako je na božićnu misu došla norveška kraljevska porodica! (FOTO)

Očigledno im je dozvoljeno da ne robuju garderobi i modi po svaku cenu, jer ipak nisu pripadnici najpoznatije (britanske) monarhije na svetu, koji su pod budnim okom javnosti gde god da se pojave

Celebrities
14:10h Autor:
Mnogo skromnije od britanske: Ovako je na božićnu misu došla norveška kraljevska porodica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pripadnici norveške kraljevske porodice prisustvovali su božićnoj misi u Oslu. Predvođene kraljem Haraldom V i njegovom suprugom kraljicom Sonjom, tek nekoliko članica monarhije došle su u kapelu Holmenkolen.

Životna priča princa iz naroda: Evo zašto Norveška voli svog Hokona! (FOTO)

foto: Profimedia

Za razliku od britanske kraljevske porodice čiji pripadnici izuzetno paze na to šta će da obuku i da uvek izgledaju besprekorno, u norveškoj takvih opterećenja nema. A to su pokazale princeza Marta Luiz (45), ćerka kralja Haralda, i njene naslednice Lea Isadora (12) i Ema Talula (9).

Elegantni kralj je nosio dugački teget kaput, dok je kraljica obukla braon bundu, duboke čizme sa tankom štiklom, a grejala ju je i šubara koja se savršeno uklopila sa ostatkom autfita.

Skandalozna prošlost norveške princeze: Danas je žena najzgodnijeg princa! (FOTO)

foto: Profimedia

Međutim, princeza Marta Luiz je na sebi imala jednostavan crni kaput i široke pantalone, a njene ćerkice su bile obučene kao za bilo koju drugu neformalnu priliku.

Norveška princeza uzdrmala javnost: Evo šta radi posle razvoda! (FOTO)

foto: Profimedia

Očigledno im je dozvoljeno da ne robuju modi po svaku cenu, jer ipak nisu pripadnice najpoznatije monarhije na svetu, koje su pod budnim okom javnosti gde god da se pojave.

Apsolutni pobednici među kraljevskim porodicama: Njihova božićna čestitka je nadmašila sve! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs