Ima poseban stil

Otkrivena najveća tajna Ane Vintur: Evo zašto kraljica mode uvek nosi crne naočare! (FOTO)

Vintur ni u jednom trenutku nije skinula svoj zaštitni znak pa čak ni dok je ugodno čavrljala s vremešnom članicom kraljevske porodice

Star look
Autor:
Otkrivena najveća tajna Ane Vintur: Evo zašto kraljica mode uvek nosi crne naočare! (FOTO)
Foto: Profimedia

Osim prepoznatljive bob frizure sa ravnim šiškama i istog modela cipela kakve nosi 20-ak godina, Ana Vintur, slavna urednica Voga, poznata je i po svojoj ljubavi prema sunčanim naočarima.

Na nedavnoj Nedelji mode u Londonu, na kojem je prvi put u revijama uživala i kraljica Elizabeta II, legendarna modna urednica sedela je tik do kraljice pri tome ne skidajući svoje sunčane naočare, što je, naravno, izazvalo žestoke rasprave na internetu. Mnogima je taj Anin potez jako smetao pa su je optužili kako nimalo ne poštuje englesku kraljicu.

Vintur ni u jednom trenutku nije skinula svoj zaštitni znak pa čak ni dok je ugodno čavrljala s vremešnom članicom kraljevske porodice.

Jelena bin Drai isprozivala Anu Vintur: Nepristojnost i izuzetna nesigurnost!

foto: Profimedia

Koliko obožava svoje naočare dokazuje i podatak da ih ni u prostorijama Voga ne skida, a celu dodelu Oskara 2015. godine odgledala je s njima na licu.

Ipak, mnoge je ovoga puta razljutila s obzirom da je svoje omiljene sunčane naočare ipak skinula prilikom prošlogodišnjeg susreta s kraljicom Elizabetom II kad je od kraljice u Bakingamskoj palati primila počasnu titulu dame za zasluge u modi i novinarstvu.

Ana Vintur i sunčane naočare neodvojiv su pojam, a u jednom je ranijem intervjuu objasnila zašto ih nikad ne skida.

Ana Vintur, beskompromisna rospija: Tajna uspeha urednice Voga!

foto: Profimedia

'Sunčane naočare su vrlo korisne. Mogu biti na reviji i usprkos tome što mi je dosadno, to niko neće primetiti. One su vremenom postale poput mog štita', izjavila je u svom stilu poznata urednica koja je nadahnula Meril Strip za ulogu u filmu 'Đavo nosi Pradu'.

Najmoćnija žene sveta mode izgradila je prepoznatljiv stil u kojem prevladavaju haljine sa cvetnim printom i omiljene 'Manolice', često ističe kako je bitno biti svoj i ne povoditi se za trendovima.

'Neka vaš stil bude originalan. Stvarajte svoj modni stil i nikad nemojte slepo pratiti trendove. Bitno je i da se dobro osećate u tome što nosite', rekla je jednom prilikom Vintur.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs