Sprema žalbu

Severina besna: Okončana borba za starateljstvo u korist Milana Popovića

Severina nije zadovoljna ovom odlukom, jer smatra da nije dobra za dete i na nju će se žaliti, rekao je pevačicin menadžer

Celebrities
Autor:
Severina besna: Okončana borba za starateljstvo u korist Milana Popovića
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Borba za starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića okončana je. Prema nepravosnažnoj presudi, Aleksandar će živeti jednako kod oba roditelja, potvrdio je za Index.hr Severinin menadžer Tomislav Petrović i dodao kako pevačica nije zadovoljna odlukom.

"Donesena je prvostepena presuda koja nije pravosnažna. Donela ju je sudija Nikić koja je već dva puta sudila prema zahtevima Popovića, a na štetu deteta i oba puta su joj presude srušene na drugom stepenu, pa me time uopšte nije iznenadila njena današnja presuda", rekao je Petrović.

"Poznato je da je njena koleginica u drugom sporu, pre mesec dana donela presudu u kojoj je odbila Popovićev zahtev da dete živi 7 dana s njim i 7 dana sa Severinom, uz obrazloženje da za tako nešto ne postoje zakonske osnove. Dakle, nakon mesec dana na istom sudu sudija donosi potpuno suprotnu presudu", dodao je.

"Severina nije zadovoljna ovom odlukom, jer smatra da nije dobra za dete i na nju će se žaliti", zaključio je Petrović.

Sa druge strane, Milan Popović je rekao da je izuzetno zadovoljan presudom.

"Ne smem da iznosim detalje presude, ali sam jako zadovoljan. Ovo je već druga uzastopna pobeda ravnopravnog roditeljstva u Hrvatskoj i presedan. Bravo za hrvatsko pravosuđe i mog sina Aleksandra koji će imati jednaku pažnju i od mene i od svoje majke", rekao je Popović za Index.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs