Spremna za novi život

Nataša Bekvalac se odselila iz Beograda: Ispisala ćerku iz škole, uživa na salašu

Hanu je upisala u najbolju novosadsku osnovnu školu

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Srpska pop zvezda Nataša Bekvalac maksimalno uživa u trudničkim danima i izbegava medijska pojavljivanja, s obzirom na to da bi trebalo da se porodi u martu.

 

Panonska barbika, kako je mnogi nazivaju, donela je odluku koja će potpuno promeniti život njene porodice. Naime, Bekvalčeva je izdala stan u Beogradu u kojem je živela sa ćerkom Hanom i suprugom Lukom Lazukićem i odselila se za Novi Sad. Pevačica je završila sve radove na salašu koji je kupila u blizini srpske Atine i odlučila je da se pre porođaja odseli iz Beograda.

 

U međuvremenu, ispisala je Hanu iz škole koju je pohađala u Beogradu i upisala je u jednu od najboljih novosadskih škola.

 

"Luka je bio saglasan da se svi zajedno presele u Čenej, jer i njemu više prija da budu što dalje od gradske gužve. Naravno, prvo su se posavetovali sa Hanom, jer je to ipak najveća promena za nju. Njoj se veoma dopala ideja da napuste Beograd i Nataši je odmah laknulo. Naravno, odluka se nije desila odjednom, već su mesecima razgovarali o tome. Pre nekoliko dana ispisala je Hanu iz privatne škole koju je pohađala u Beogradu i upisala je u jednu od najboljih škola u Novom Sadu", otkriva izvor i dodaje:

 

"Luksuzna kuća koju je Nataša gradila u mestu Čenej, u blizini Novog Sada, urađena je po njenim idejama. Oko enterijera se konsultovala sa sestrama i Lukom, ali je na kraju sama donela odluku kako će sve da izgleda. Ona je veliki perfekcionista i uprkos tome što je u poodmakloj trudnoći, ništa nije želela da prepusti slučaju. Svakodnevno je bila u kontaktu sa majstorima, obilazila je radnje i pažljivo birala nameštaj za svoj novi dom", kaže izvor i otkriva da je preseljenje najviše prijalo pevačici.

 

"Ona je jedva čekala da pređu na salaš. Veoma se radovala što će konačno imati veliko dvorište, gde će svi njeni kućni ljubimci moći da uživaju. Iako njihov stan nije mali, Nata se obradovala kao malo dete kada je videla da je kuća na salašu spremna za useljenje. Stan u Beogradu je izdala, tako da je jasno da ne razmišlja o povratku", zaključuje izvor.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...