Pogledajte

Kejt Midlton u patikama i trenerci: Uživa u tenisu sa mališanima! (FOTO)

Elegantni i moderni kostimi kao i trendi, ali prefinjene haljine najčešći su modni izbor lepe vojvotkinje od Kembridža. Ipak, kad se u službene kraljevske obveze “prikrade” i po koja sportska aktivnost, Kejt se potrudi da i sportski imidž ima bar mali utisak “dvorskog” stila...

Star look
16:53h Autor:
Kejt Midlton u patikama i trenerci: Uživa u tenisu sa mališanima! (FOTO)
Vojkvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kejt je u drugom stanju, a njeno i Vilijamovo treće dete na svet stiže u aprilu 2018. godine. Kao i u prve dve trudnoće, vojvotkinja je u prvim nedeljama patila od trudničke hiperemeze. Zbog teških mučnina neko vreme je izbegavala javnost, ali čim su joj tegobe splasle vratila se svojim kraljevskim obavezama.

Kejt Midlton se napokon oseća bolje: Nakon dva meseca izašla u javnost i oduševila! (FOTO)

foto: Profimedia

Današnji povod za izlazak bila poseta Nacionalnom teniskom centru u Londonu, a bilo je to ujedno i njeno prvo samostalno pojavljivanje nakon objave o trudnoći.

Visoke potpetice su izostale ovog puta, pa je Kejt na noge obula bele patike.

Svoje tenisko umeće pokazala je u trenerci s potpisom ekskluzivnog sportskog Brenda Monreal London, u čijim su majica,a i trenerkama vežbale mnoge zvezde s A-liste, uključujući Viktoriju Bekam, ali i Kejtinu mlađu sestru Pipu.

Kejt Midlton konačno uživa u 3. trudnoći: Nova frizura, osmesi i neobičan ples! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Ispod gornjeg dela crne trenerke obukla je klasičnu belu polo majicu čime je potpuno sportski izgled dobio dozu teniske, ali i kraljevske elegancije.

Još jedno neočekivano pojavljivanje: Kejt Midlton u blejzeru i skini farmerkama! (FOTO)

foto: Profimedia

Sportske prilike nalažu i sportsku frizuru, pa je vojvotkinja ovog puta svoje prepoznatljive duge smeđe uvojke zavezala u prikladan rep.

Kejt Midlton nikada nećete videti sa ovom stvari: Pravilo koje ne sme da krši! (FOTO)

foto: Profimedia

Već je poznato kako je Kejt ljubiteljka “belog sporta”. Sudeći po osmehu na licu, trening ​​​​​​​s malenim teniskim nadama nije joj predstavljao nikakav problem.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs