Dobro otvorite oči

Nikad viđene fotografije: Srpska princeza (54) u bikiniju! (FOTO)

Tome su doprinele godine i godine vežbanja, ali i pozitivan stav u životu
Star look
18:14h Autor:
Nikad viđene fotografije: Srpska princeza (54) u bikiniju! (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter/Casper Van Dien

Najstarija ćerka kneginje Jelisavete Karađorđević, Katarina Oksenberg (54), rođena je u Njujorku 22. septembra 1961. godine. Po profesiji je glumica, a udata je za kolegu Kaspera Van Diena, sa kojim ima tri ćerke.

Šarmantna glumica poslednjih godina sve češće sa porodicom boravi u Beogradu, uzela je novi srpski pasoš, sve bolje govori srpski jezik.

Žena bez mane: Ovako Monika Beluči izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)

Katarina Oksenberg odrastala je svuda, samo ne u svojoj zemlji. Stalno su se selili, iz Njujorka u Španiju, iz Španije u London. Njena majka, Jelisaveta Karađorđević, tako je živela od svoje četvrte godine, kada je proterana iz zemlje.

Pošto je u detinjstvu bila odvojena od ovih prostora, nije ni slutila koliko će emotivno doživeti prvi dolazak u postojbinu njene porodice, jednom prilikom rekla je srpska princeza.

Filmska ljubav Sandre Meljničenko: Kako je udajom postala najbogatija Srpkinja!

Osim uloge Amande u TV seriji Dinastija, koja joj je donela svetsku popularnost, Katarina je u karijeri igrala i u veoma gledanoj seriji Vrelina Akapulka i snimila film o princezi Dajani. Danas se sa suprugom Kasperom Van Dinom bavi filmskom i televizijskom produkcijom.

Život Jelene bin Drai: Prva Srpkinja koja se udala za šeika! (FOTO)

Katarini kroz život nije pomoglo kraljevsko poreklo i oduvek je sama krčila svoj put do slave.

Srpska princeza vodi računa o svom izgledu, a ono što je sve oduševilo jeste kakvo telo ima u 54. godini života. Tome su doprinele godine i godine vežbanja, ali i pozitivan stav u životu. Težina joj nikada nije varirala, a na izgledu može da joj pozavidi i mnogo mlađa Kejt Midlton.

Svaka čast!

Lepa ćerka kneginje Jelisavete Karađorđević: Upoznajte Katarinu Oksenberg! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs