Dobro otvorite oči

Nikad viđene fotografije: Srpska princeza (54) u bikiniju! (FOTO)

Tome su doprinele godine i godine vežbanja, ali i pozitivan stav u životu
Star look 11.09.2015. - 11:05h Autor: Stil
Foto: Printscreen Twitter/Casper Van Dien

Najstarija ćerka kneginje Jelisavete Karađorđević, Katarina Oksenberg (54), rođena je u Njujorku 22. septembra 1961. godine. Po profesiji je glumica, a udata je za kolegu Kaspera Van Diena, sa kojim ima tri ćerke.

 

Šarmantna glumica poslednjih godina sve češće sa porodicom boravi u Beogradu, uzela je novi srpski pasoš, sve bolje govori srpski jezik.

 

Žena bez mane: Ovako Monika Beluči izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)

 

Katarina Oksenberg odrastala je svuda, samo ne u svojoj zemlji. Stalno su se selili, iz Njujorka u Španiju, iz Španije u London. Njena majka, Jelisaveta Karađorđević, tako je živela od svoje četvrte godine, kada je proterana iz zemlje.

 

Pošto je u detinjstvu bila odvojena od ovih prostora, nije ni slutila koliko će emotivno doživeti prvi dolazak u postojbinu njene porodice, jednom prilikom rekla je srpska princeza.

 

Filmska ljubav Sandre Meljničenko: Kako je udajom postala najbogatija Srpkinja!

 

Osim uloge Amande u TV seriji Dinastija, koja joj je donela svetsku popularnost, Katarina je u karijeri igrala i u veoma gledanoj seriji Vrelina Akapulka i snimila film o princezi Dajani. Danas se sa suprugom Kasperom Van Dinom bavi filmskom i televizijskom produkcijom.

 

Život Jelene bin Drai: Prva Srpkinja koja se udala za šeika! (FOTO)

 

Katarini kroz život nije pomoglo kraljevsko poreklo i oduvek je sama krčila svoj put do slave.

 

Srpska princeza vodi računa o svom izgledu, a ono što je sve oduševilo jeste kakvo telo ima u 54. godini života. Tome su doprinele godine i godine vežbanja, ali i pozitivan stav u životu. Težina joj nikada nije varirala, a na izgledu može da joj pozavidi i mnogo mlađa Kejt Midlton.

 

Svaka čast!

 

Lepa ćerka kneginje Jelisavete Karađorđević: Upoznajte Katarinu Oksenberg! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...