Pročitajte

Filmska ljubav Sandre Meljničenko: Kako je udajom postala najbogatija Srpkinja!

Opuštena i neposredna, žena milijardera ima život kakav mnogi mogu da vide samo na filmu
Šuška se
02:12h Autor:
Filmska ljubav Sandre Meljničenko: Kako je udajom postala najbogatija Srpkinja!
Foto: Profimedia

Sandra Nikolić, udata Melj­ničenko, čak i kad se pojavi nenašminkana i bez nakita, pleni pažnju. Iako je udajom za Andreja Meljničenka postala ne samo jedna od najbogatijih žena na svetu već i jedna od najmoćnijih, Sandra je, ma koliko to nekom zvučalo nemoguće, ostala ne­posredna i normalna devojka. Opuštena i neposredna, žena milijardera ima život kakav mnogi mogu da vide samo na filmu.

Njih dvoje upoznali su se na Azurnoj obali. Živela je u Barseloni, a Azurna obala je na tri sata kolima ili pola sata avionom. Imali su zajedničko društvo, pa su se često viđali.

Sandra Meljničenko se budi u luksuzu: Ovako milijarder slavi 10 godina braka! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zaprosio ju je jednog običnog dana, posle posla. Prsten koji joj je tada dao, dugo je gledala, što on nije ni znao. Kada je videla da je baš taj kupio, to ju je oduševilo i pomislila je da je to "dobar znak".

U njegovu porodicu se brzo uklopila.

Posle svadbe otišli su na medeni mesec na Crveno more. Iznajmili su brod. To putovanje bilo je poklon od Andrejevog kuma.

Ne sluša priče o tome kako se udala samo zbog novca, ne zanimaju je.

Život Jelene bin Drai: Prva Srpkinja koja se udala za šeika! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ne mogu jedno bez drugog, pa često zajedno putuju po svetu. Za nju bogatstvo ima jednu lošu stranu jer se osećaš dužnim da pomogneš nekim ljudima, a ne možeš da pomogneš svima. Osuđen si da se igraš boga, da vagaš kome je pomoć potrebnija, što je veoma nezahvalna pozicija. Ponekad joj je zbog toga teško.

Sandra ima prijateljstva koja traju 10 -15 godina i tu se kod nje ništa nije promenilo. Često ističe da se uopšte nije promenila.

„Kada smo se Andrej i ja upoznali, imala sam svetlu kosu, upale obraze, a telo - kost i koža. Danas je moja figura ženstvenija, kosa mi je ponovo tamna i meni se to sviđa. Nadam se i njemu", izjavila je jednom prilikom Sandra za moskovski magazin "Tetler".

Bogatija od Dž.K. Rouling i kraljice Elizabete zajedno: Evo kako živi žena milijardera! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs