Pogledajte fotografije

Sandra Meljničenko se budi u luksuzu: Ovako milijarder slavi 10 godina braka! (FOTO)

Slavni par ovog vikenda proslavio je deset godina ljubavi, a o njihovoj dirljivoj proslavi svedoče fotografije koje su podelili njihovi gosti
Celebrities
12:50h
Sandra Meljničenko se budi u luksuzu: Ovako milijarder slavi 10 godina braka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavni par ovog vikenda proslavio je deset godina ljubavi, a o njihovoj dirljivoj proslavi svedoče fotografije koje su podelili njihovi gosti.

Naime, Sandra i Andrej Meljničenko proslavili su godišnjicu u Švajcarskoj u luksuznom zimovalištu svetskog džet-seta, Sant Moricu.

Po Sandrinom ukusu: Nova jahta Meljničenkovih duža od fudbalskog terena!

Okruženi masivnim Alpima od kojih zastaje dah i pogledom na fascinantna jezera, njihovi prijatelji imali su priliku da uživaju u savršenom vikendu.

O tome svedoče brojne fotografije koje su podelili njihovi gosti, među kojima su se našle i Nina Badrić kao i Eva Kavali, supruga slavnog dizajnera Roberta Kavalija.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džastin Ošea, direktor prodaje u modnoj internet prodavnici My Theresa i njegova partnerka, modna urednica magazina Harper’s Bazar - a Veronika Hejlbruner uživali su u savršenom vikendu na čemu su se zahvalili svojim domaćinima.

Sandra Meljničenko gradi hotel na ostrvu: Investicija od 3.000.000 evra

"Hvala vam Aleksandra i Andreje na savršenom ljubavnom vikendu, i čestitam vam desetogodišnjicu braka", napisao je Džastin podelivši delić neverovatne atmosfere koja je vladala među alpskim vencima.

Pogledajte još nekoliko fascinantnih fotografija:

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Aug 30, 2015 at 11:06am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs