Fantastično izgleda

Džejn Fonda istakla izvajano telo: Ni trunčice viška u uskom kombinezonu! (FOTO)

Nije tajna da i dan danas sa 77 godina Džejn predano vežba i da smatra da neaktivnost ubrzava starenje, a svojom pojavom na dodeli Gremija pokazala je da joj godine ništa ne mogu
Star look
06:56h
Džejn Fonda istakla izvajano telo: Ni trunčice viška u uskom kombinezonu! (FOTO)
Foto: Reuters / AP

Holivudska veteranka, glumica Džejn Fonda, izazvala je senzaciju na dodeli Gremija pojavivši se u fantastičnom zelenom kombinezonu.

Legendarna 77-godišnja glumica, koja svojom vitkom linijom zadaje domći zadatak mnogo mlađim ženama, prošetala je u uskom Balmain kombinezonu smaragdnozelene boje oduševivši svojim mladolikim izgledom. Dvostruka oskarovka nije skidala osmeh s lica u društvu svog partnera, Ričarda Perija, s kojim je u vezi pet godina.

Ko bi rekao da uskoro puni 77 godina: Džejn Fonda se šepurila na svečanosti u Vašingtonu! (FOTO)

S malo šminke i svojom prepoznatljivom frizurom, Džejn je sijala na crvenom tepihu. Nije tajna da i dan danas predano vežba i da smatra da neaktivnost ubrzava starenje.

"Imam veštački kuk i koleno i ne mogu da radim ono što sam mogla ranije, ali sam svesna važnosti fizičke aktivnosti. Šećer, masna i veštački obrađena hrana dodaće vam godine", rekla je jednom prilikom Džejn Fonda, glumica koja je 80-ih godina zaludela svet aerobikom.

Dve dame, jedna haljina: Anđelina Džoli i Džejn Fonda imaju isti ukus (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs