Pevačica otkrila

Vesna Zmijanac: Neću se opustiti sve dok Nikolija ne prestane da peva!

To me nervira! Ja sam joj lično otkazala nastupe iako su bili zakazani do maja. Biću opuštena tek za 6 - 7 meseci, kaže zabrinuta mama Vesna
Šuška se 09.02.2015. - 22:59h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Vesna Zmijanac ponosna je što će uskoro postati baka, a zadovoljna je i u kom pravcu ide Nikolijina karijera.

 

"Ona je sve ovo ozbiljno shvatila, rođena je na bini, ima iskustvo koje retko ko ima, ako ništa drugo u baratanju sa javnošću. Ni jednog trenutka je nisam savetovala šta da radi, ali osnovni zadatak joj je bio da završi fakultet i završila ga je", kaže Vesna.

 

Nikolijina trudnoća

svima je došla kao grom iz vedra neba, pa tako i njenoj majci koja je bila jako zbunjena kada su joj ćerka i budući zet saopštili ovu informaciju.

 

Nikolija otkrila: Moja trudnoća nije baš tako slučajna i neplanirana!

 

"Kada su mi saopštili, bila sam zbunjena, u šoku, uplašena, ali sada sam se malo pribrala. Kako naš narod kaže, ako da Bog da sve bude kako treba, kad dođe vreme slavićemo kako treba", govori Vesna i kaže da jedva čeka da dođe dan kako bi svoje unuče držala u naručju.

 

"Ja jedva čekam ali znate, ne pitamo se uvek mi nane, mi samo mislimo da se pitamo. Ja se samo uzdam da ću imati priliku zbog obaveze gospođice, tada već gospođe i mog zeta i moći da se pitam."

 

Vesna ima i kritike za svoju ćerku koja i nakon saznanja da je trudna ne prestaje da nastupa, ali je potpuno razume jer je i ona u svojoj najvećoj slavi ostala trudna i morala da odleži punih 8 meseci.

 

"Nisam se opustila i neću sve dok Nikolija ne prestane da peva. To me nervira! Ja sam joj lično otkazala nastupe iako su bili zakazani do maja. Biću opuštena tek za 6 - 7 meseci. Vidim, Nikolija će se baviti svojim novim albumom, a Relja novom pesmom", zaključuje Vesna Zmijanac.

 

Nikolija Jovanović: Izložena sam stresu zbog neistinite priče o ocu mog deteta!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...