Pogledajte

Merilin Monro pre i posle plastičnih operacija! (VIDEO)

Nakon njene smrti, dokazano je da je fatalna Merlinka, ipak, išla na nekoliko estetskih korekcija. Zahvaljujući njenom toliko prirodnom izgledu, niko nije mogao da primeti razliku
Star look
18:24h Autor:
Merilin Monro pre i posle plastičnih operacija! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Nezaboravna platinasta plavuša godinama je važila, a važi i danas - 52 godine nakon smrti, za jednu od najseksepilnijih žena sveta.

Kada kažemo fatalna zavodnica ženstvenih oblina, najpre pomislimo na slavnu Merilin Monro. Njen život i ljubavna afera sa tadašnjim američkim predsednikom, Džonom Kenedijem, i dalje su među omiljenim temama kako istoričara, tako i medija.

Da sam poštovala sva pravila, nikad nigde ne bih stigla - OVDE pročitajte kako je govorila Merilin Monro.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Svojom zanosnom lepotom i stavom dive, uspela je da zavede svakog muškarca kojeg je poželela. Njen život se neslavno završio 1962. godine kada je umrla od prekomerne doze barbiturata u 36. godini života.

Za života, bila je zvezda Holivuda i glumica sjajne figure. Oduvek se u javnosti i medijima spekulisalo o tome da li se slavna Merlinka podvrgla korekcijama tela. Na meti šuškanja naročito je bilo njeno lice.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, nakon smrti dokazano je da je fatalna plavuša, ipak, išla na nekoliko tretmana. Zahvaljujući njenom toliko prirodnom izgledu, niko nije mogao da primeti razliku.

Kako se negovala Merilin Monro, saznajte OVDE.

http://www.youtube.com/watch?v=Oal0YOPLciQ
Estetski hirurg kod koga je išla dokazao je na osnovu dokumentacije (rendgenski snimci i beleške) da se Merlinka podvrgla plastičnim operacijama. Davne 1958. godina prvi put je išla pod nož, na korekciju brade (implant hrskavice). Nakon prvog uspešnog poduhvata, usledio je sledeći - korekcija nosa (stanjila ga je i oblikovala).

Obe operacije su prošle i više nego odlično, te niko nije mogao ni da posumnja da je Merilin bilo šta prepravljala na svom licu. Spekulacije su postojale, ali dokaza nije bilo.

OVDE pogledajte kako izgleda devojka koja je sa 23 godine zavisna od silikona.

Najinteresantnija je činjenica da su plastične operacije to vreme (1950) bile tek novi vid hirurgije, te je rizik da nešto pođe naopako bio dosta veći nego danas. U Merlinkinom slučaju, korekcije su odrađene izuzetno dobro, te je i danas ceo svet pamti kao glumicu prirodne glamurozne lepote.

Pogledajte u videu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs