MARIJANA MATEUS U KUPAĆEM KOTIMU IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Ima telo kao devojka, a na plaži je živa vatra

Evo kako Marijana Mateus izgleda u kupaćem kostimu i zbog čega važi za jednu od najzgodnijih Srpkinja.

Star look
22:11h Autor:
MARIJANA MATEUS U KUPAĆEM KOTIMU IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Ima telo kao devojka, a na plaži je živa vatra
Kako Marijana Mateus izgleda u kupaćem kostimu, Foto: Pritnscreen Instagram / marijanamateus

Marijana Mateus uveliko je zagazila u 6. deceniju, što se po njenom fizičkom izgledune bi moglo reći, budući da izgleda višestruko mlađe. Već je dobro poznato da Marijana redovno trenira, a na njenoj liniji bi joj pozavidele i duplo mlađe žene.

Dakle, savršena linija nije došla sama od sebe, a zahvaljujući odricanjima i trudu, Marijana je zablistala u kupaćem kostimu, u punom sjaju. Mateusova je podelila niz fotografija na svom Instagram profilu, na kojima se vidi da uživa na plaži, a pozitivni komentari ne prestaju da se nižu.

- Nisam protivnik estetskih operacija, ali imam izuzetno nizak prag tolerancije na bol. Bojim se igle i zato sam pobornik lasera i svih bezbolnih metoda u estetici. Ali, kao što sam rekla, lepota je u našoj duši, i to se odražava na izgled, iznela je svoj stav Mateusova jednom prilikom.

- Svakodnevno pred spavanje posvetim vreme svom licu, to počinje čišćenjem, nanošenjem kreme za vrat i dekolte, noćne hidratantne kreme za lice i predeo oko očiju, a nanosim i serum. Takođe, svako treće veče pred spavanje stavljam masku, izjavila je ona svojevremeno.

1 / 10 Foto: Instagram / Marijanamateus

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs