MARIJANA MATEUS U 6. DECENIJI IMA TELO UPOLA MLAĐE DEVOJKE: Zanosnu figuru godinama održava pomoću JEDNOSTAVNE RUTINE

Kako Marijana Mateus održava dobru liniju?

Lepi & Zdravi
12:48h Autor:
MARIJANA MATEUS U 6. DECENIJI IMA TELO UPOLA MLAĐE DEVOJKE: Zanosnu figuru godinama održava pomoću JEDNOSTAVNE RUTINE
Kako se hrani Marijana Mateus?, Foto: Printscreen Youtube / marijanamateus

Marijana Mateus, naša modna dizajnerka koja većinu vremena provodi u Londonu, trenutno je na letovanje u u Sen Tropeu, te svakodnevno pokazuje kako užuva na odmoru, ali i da ne zapostavlja brigu o telu čak ni dok je na putovanju! Ako ste se pitali koja je tajna savršenog i tako mladolikog Marijaninog izgleda, odgovor je kratak i jasan - samokontrola i disciplina. Naime, godinama ne odstupa od navika od kojih i u 6. deceniji izgleda bolje od mnogo mlađih devojaka.

Pored osmeha, koji je postao njen zaštitini znak, najveće oružje joj je lepota, a kako ističe, za nju je potreban rad i trud. Tvrdi da ništa ne pada sa neba i da se za dobar izgled treba pošteno pomučiti, ali kada je pogledate, shvatite da se i te kako isplati.

- Sportom se bavim od malih nogu i trudim se kad god imam vremena vežbam. Za moj izgled je većinom zaslužna genetika ali bila bih nekorektna kada bih rekla da je to jedina tajna mog dobrog izgleda. Ništa ne može samo od sebe. Već godinama strogo vodim računa o ishrani i skoro svaki dan vežbam najviše 45 minuta - otkrila je jednom prilikom Marijana.

Prvi jutarnji obrok nikada ne preskače.

- Doručak je najvažniji i trudim se da ga nikada ne preskačem. Moj jutarnji ritual je da kada se probudim prvo popijem kafu pošto sam veliki ljubitelj, a potom pojedem manju količinu kornfleksa sa voćnim jogurtom. Važno je da svaki dan u ishranu obogatim i nekim voćem. U poslednje vreme najviše volim da jedem crveno grožđe i kivi za užinu, a ponekad jabuku, bananu, napominje Marijana.

1 / 8 Foto: Pritnscreen Instagram / marijanamateus

Trudi se da izbegava kasne obroke.

- Trudim se da ne jedem mnogo kasno iako je to često nemoguće. Najviše volim da uveče oko 7 ili 8 sati izađem sa prijateljima na večeru - kaže Marijana, koja porede mnogobrojnih obaveza uvek nađe vremena da se posveti sebi.

Smatra da se ne postiže samo u teretani zgodan izgled tela.

-Za rekreaciju izdvojim 45 minuta dnevno i to je sasvim dovoljno. Ne moraju žene da idu u teretanu ili plivanje, najvažnije da stalno budu u pokretu, trče ili šetaju, savetuje kreatorka.

-Izazovna vremena navode nas da postanemo bolja verzija sebe. Svima nam je dato 24 sata dnevno. Način na koji ih koristimo utiče na životne rezultate. Za mene je vežbanje najbolje "bekstvo" jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus. Počnite danas i poostanite osoba o kojoj se uvek sanjali i uživajte u prosecu - zaključila je Marijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs