NAKON TEŠKIH PSIHIČKIH PROBLEMA SLAVNI MUZIČAR POKAZAO KAKO IZGLEDA: "Šta si to uradio od sebe, izgledaš bolesno?"

Robi Vilijams pohvalio se svojim novim izgledom što je podelilo njegove pratioce na društvenim mrežama.

Star look
12:58h Autor:
NAKON TEŠKIH PSIHIČKIH PROBLEMA SLAVNI MUZIČAR POKAZAO KAKO IZGLEDA: "Šta si to uradio od sebe, izgledaš bolesno?"
Slavni muzičar zaprepastio bolesnim izgledom, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ajda Fild (43), surpuga muzičara Robija Vilijamsa (49) pohvalila se njegovom novom linijom podelivši na društvenim mrežama video pevača koji se u dvorištu igrao sa decom.

Ovaj snimak usledio je samo nekoliko meseci nakon što je otkrio kako s težinom vodi konstantnu bitku. U prvom planu vidljiv je Robijev istetovirani torzo s obzirom da nije imao majicu na sebi.

Novom objavom pokrenula se i rasprava u komentarima, a mnogi mu poručuju da i ne izgleda baš zdravo.

"Šta si to uradio od sebe?", "Zašto si tako mršav? Izgledaš bolesno", Šta ti se dogodilo?", pisali su jedni, dok su drugi podržali slavnog pevača.

"Dok god se ti osećaš napokon dobro u svom telu, meni izgledaš super", poručio mu je jedan od pratilaca.

Inače, Robi je nedavno izjavio kako je napokon zadovoljan samim sobom zbog gubitka kilograma, otkrivši kako je bio u stalnoj borbi da ostane u formi.

Robi vilijams godinama se borio sa viškom kilograma
Robi vilijams godinama se borio sa viškom kilograma foto: Profimedia

Smršao je uoči objave svog novog albuma, a za stalno variranje u težini okrivio je svoj nedovoljni čvrst karakter, navodeći kako jednostavno ne može da prestane da jede pojedine namirnice, poput slatkiša.

"Oslabio sam, ali to je konstantna borba. U meni su dve osobe. Celo moje biće i celo moje telo želi da idem u suprotnom smeru i budem morbidno debeo", priznao je pevač u jednom od nedavnih intervjua.

Dodao je i kako zahvaljuje "Bogu na sujeti" i svom poslu što ga održava u formi. Takođe je napomenuo kako povremeno sebi da oduška da uživa u stvarima koje neizmerno voli i d aje uspeo da nađe balans između hrane i dobrog zdravlja.

U suprotnom, kaže, ko zna šta bi bilo.

"Stvarno, kod mene nema umerenosti. Ili ću biti debeo ili mršav", zaključio je.

Podsetimo, pevač je nedavno otkrio da je imao niz psihičkih problema kada je rekao da je tri godine bio zarobljen u kući. Pevač je bolovao od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. Velika i teška borba sa sobom trajala je od 2006. do 2009. godine.

Robi je imao ozbiljnih psihičkih problema
Robi je imao ozbiljnih psihičkih problema foto: Profimedia

Otkrio je da je tri godine proveo na kauču jedući čips i gledajući televiziju, dok je u tom periodu, u njegov život ušla je Ajda Fild, njegova supruga, koja je uspela da ga "izvuče iz kuće" i vrati u javnost.

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja, a ubedljivo nagore je bilo kada je u svojim dvadesetim osetio ozbiljne halucinacije. Priznao je da je skoro bio u iskušenju da počini samoubistvo jer je imao osećaj da ga progoni duh.

Pevač je uspeo da prevaziđe mentalne probleme i prepreke, zahvaljujući čemu vodi porodičan život.

Supruga mu je pomogla da opet stane na noge
Supruga mu je pomogla da opet stane na noge foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs