GLUMICA JE SA 120 KG SPALA NA BLIZU 40: Pre od debljine nije mogla da prođe kroz vrata, a sada je na ivici anoreksije

Džesika Simpson je prema mišljenju mnogih preterala sa gubitkom kilograma, te je sada kako kažu na ivici anoreksije.

Star look
10:19h Autor:
GLUMICA JE SA 120 KG SPALA NA BLIZU 40: Pre od debljine nije mogla da prođe kroz vrata, a sada je na ivici anoreksije
Nekada debela glumica sada je na ivici anoreksije, Foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica i pevačica Džesika Simpson pre nešto više od godinu dana iznenadila je svoje fanove ogromnom transformacijom kada je smršala više od 50 kilograma i dovela svoju figuru do savršentva.

Kako je i sama priznala, godinama je robovala nezdravim navikama zbog kojih su njene oscilacije sa kilogramima bile učestale. Tokom karijere više puta je smršala veliki broj kilograma sve dok, kako je rekla, nije shvatila da se iza svega krije lično nezadovoljstvo, ali i problem sa alkoholom.

Džesika Simpson imala je preko 100 kilograma
Džesika Simpson imala je preko 100 kilograma foto: Profimedia

U koštac sa kilažom uhvatila se tokom karantina, a jedan od glavnih faktora koji je zauvek precrtala bio je alkohol, te u poslednje dve godine nije liznula ni kap.

Međutim, ovog puta Džesika je nastavila sa rigoroznim režimom i nakon što je ostvarila željenu težinu. Nastavila je da gubi kilograme, a nedavne fotografije pokazuju da je pevačica i glumica mršavija nego ikada.

Fanovi su s pravom zabrinuti, a pojedinci govore i da je sada na ivici da postane "anoreksična", s obzirom da joj se na fotografijama poznaju kosti, te joj se čak izmenilo i lice.

Inače, ona se i u prošlosti našla na meti kritika jer preteruje sa intervencijama i filerima, zbog čega njeno lice deluje drugačije na skoro svakoj objavi, te je nekad teško prepoznati onu slatku plavušu koja je "harala" Holivudom pre 17 godina.

Džesika Simpson zbog mršavosti je neprepoznatljiva
Džesika Simpson zbog mršavosti je neprepoznatljiva foto: Printscreen/instagram

Džesika je vrlo aktivna na Instagramu gde svoje pratioce svakodnevno obraduje novim fotografija, međutim u poslednje vreme sve više su zabrinuti za njeno zdravlje.

Pratioci joj često ostavljaju komentare da "nešto pojede", iako ima i onih koji su smatrali da izgleda fantastično. Takođe, mnogi smatraju da pevačica izgleda normalno, te da editovanjem fotografija dobija "mršaviji" izgled. Ipak, pogled na nove paparaco fotke otkriva da je Džesika zaista još smršala, te da nije u pitanju nikakav fotošop.

Džesika je na ivici anoreksije
Džesika je na ivici anoreksije foto: Profimedia

Pojedini uzvori tvrde da Simpsonova sada ima ispod 40 kilograma, koliko nije imala ni kada je tek započinjala karijeru. Podsetimo, Džesikini problemi počeli su nakon trudnoća nakon kojih se svaki put ugojila, a kao da joj nije bilo dovoljno što se zbog toga osećala loše, već su i komentari na mrežama bili nemilosrdni.

Ljudi su je nazivali pogrdnim imenima i ismevali, a u jednom trenutku, nakon poslednje trudnoće pre dve godine, u emisiji kod Elen požalila se da ne može ni da hoda od kilograma, niti da prođe kroz vrata sobe.

Njeno poljuljano psihičko stanje odvelo ju je i u problem sa alkoholom, a kako je rekla jednom prilikom, isprva nije ni shvatila koliko pije, sve dok konačno na to nije stavila tačku, najviše zbog svoje dece kojoj je uzor.

Čak je i njen suprug prestao da pije u znak podrške, a pevačica i glumica ističe da je posebno ponosna što tokom pandemije nije liznula ni kap alkohola.

Ipak, zavisnost od alkohola zamenila je dijetom i vežbanjem, te sad, po mišljenju mnogih, preteruje sa svime. Ostaje samo da se nadamo da neće, kao brojne druge zvezde otići u drugu krajnost, a koliko se promenila za sve ovo vreme, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs