PAPARACI JE FOTOGRAFISALI, ALI NIKO NIJE SHVATIO DA SE RADI O POPULARNOJ PEVAČICI: Ugojila se preko 20 kilograma

Nikom nije jasno šta se to desilo Lani Del Rej i zašto znatno ugojila u protekla dve godine

Celebrities
Autor:
PAPARACI JE FOTOGRAFISALI, ALI NIKO NIJE SHVATIO DA SE RADI O POPULARNOJ PEVAČICI: Ugojila se preko 20 kilograma
Foto: Profimedia

Od 2020. godine nižu se kritike na račun Lane del Rej (37). Nagrađivana i svetski poznata pevačica prošetala se na jednom gastronomskom događaju u Holivudu obučena u farmerke i kratki tog, tako da smo svi imali uvid u njenu sadašnju kilažu.

Vidno punija, pevačica je šetala kroz publiku a skoro je niko nije prepoznao.

Lana del Rej
foto: Profimedia

Od kada se pojavila na muzičkoj sceni Lana je bila trn u oku mnogih. Kao dete koje je došlo iz "bogate porodice" pričali su da je "kupila" slavu. Ali njen talenat je bio toliko očigledan da ova priča nije "držala vodu".

Lana Del Rej
foto: Profimedia

Uskoro je i sama Lana pokrenula neke glasine da je sklona porocima. Tako je u par navrata snimljena na koncertima očigledno omamljena. Dok se teturala, jedva je pratila ritam sopstvene pesme.

Međutim, 2020. godine sve je krenulo nizbrdo. Prvo je primećeno da se "malo ugojil", pa su nagađali da je verovatno "ostavila" alkohol ili opijat kojem je bila izložena. A onda se pevačica ugojila malo više i postala meta kritike još jednom.

Lana del Rej
foto: Profimedia

"Kako je moguće da je sebi ovo dozvolila?" - komentari su koji stoje ispod većine njenih fotografija na društvenim mrežama.

Izgleda da pevačica uspeva da se izbori i sa ovim kritikama, pa nastavlja da svoj život vodi neometano.

Međutim, istina je da je ovo prva godina kada Lana nije nominovala za Gremi uprkos tome što je njen osmi studijski album iz 2021. godine prošao sasvim dobro kod publike.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs