SA SAMO 11 GODINA PODVRGLA SE PLASTIČNOJ OPERACIJI: Danas je BOMBA, a u detinjstvu je patila od KOMPLEKSA zbog izgleda

Alesandra Ambrozio jedna je od najuspešnijih manekenki današnjice, a malo ko zna da je u detinjstvu imala estetsku operaciju.

Celebrities
08:22h Autor:
SA SAMO 11 GODINA PODVRGLA SE PLASTIČNOJ OPERACIJI: Danas je BOMBA, a u detinjstvu je patila od KOMPLEKSA zbog izgleda
Poznata manekenka sa samo 11 godina se podvrgla plastičnoj operaciji, Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Jedna od najupšeniji manekenki na svetu svakako je Alesandra Ambrozio koja je bila jedna od čuvenih Viktorijinih anđela.

Iako je danas napunila 42 godine lepa Brazilka i dalje oduzima dah svojim izgledom iako se pre skoro pet godina povukla iz sveta mode i zvanično se "penzionisala".

Alesandra jedna je od naujspešnijih manekenki ikada
Alesandra jedna je od naujspešnijih manekenki ikada foto: Reuters / Charles Platiau

Alesandra je rođena u Erešimu u Brazilu, 11. aprila 1981. godine. Sa samo osam godina znala je da će biti manekenka, nakon što je na naslovnoj strani nekog magazina videla Karen Mulder.

Rekla je: „Želim da budem kao ona“. Krenula je na časove manekenstva sa 12 godina, a kao četrnaestogodišnjakinja plasirala se među 20 finalista na takmičenju modela u Brazilu.

Alesandra je od malena znala da će biti model
Alesandra je od malena znala da će biti model foto: Profimedia/editorial images

Nakon pobede na takmičenju Izbora za Elitovo lice, počinje svoju karijeru kao model.

Alesandra je krasila naslovnice više od 70 prestižnih modnih magazina, a još se nije desilo da nije na brojnim listama završila među najlepšim ženama sveta.

Ipak zgodna manekenka nije oduvek bila zadovoljna svojim izgledom, čak je imala i manjak samopouzdanja zbog izrazito klempavih ušiju.

Nije oduvek bila zadovoljna svojim izgledom
Nije oduvek bila zadovoljna svojim izgledom foto: EPA / Mateo Bazzi

Zbog ovog problema je sa samo 11 godina rešila da se podvrgne platičnoj operaciji, ali nije sve prošlo u najboljem redu te je Alesandra imala niz zdravstvenih komplikacija.

Upravo zbog toga, lepa manekenka se više nikada nije odlučila ni za jednu estetsku operaciju, što je čini jednom od retkih dama sa svetske javne scene koja se može pohvaliti potpuno prirodnom lepotom.

Alesandra je jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđela
Alesandra je jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđela foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Alesandra je inače neko ko nema problem da pokaže svoje nesavršenosti, pa iako mnogi misle da manekenke nemaju problem sa celulitom ona nas je razuverila. Ambrozio sa ponosom pokazuje sve svoje mane i nije neko ko pati od ulepšavanja uz pomoć plastične hirurgije.

Alesandra je postala protivnik plastične hirurgije
Alesandra je postala protivnik plastične hirurgije foto: Profimedia

Godine 2005. raskinula je sa modelom Marčelom Baldrinijem kada ga je uhvatila kako se ljubi sa drugom ženom u Markiju. Kasnije se zabavljala sa urednikom magazina, Stivom Alejnom pre nego što je počela da izlazi sa Džejmijem Mejzurom.

Alesandra i kalifornijski biznismen Džejmi Mejzur su 24. avgusta 2008. dobili svoje prvo dete, kćerku po imenu Anja Luiz Ambrosio Mejzur, a 2011. godine par je dobio i sina Nou. Ipak njihova veza nije potrajala, ali bivši partnetni ostali su u dobrim odnosima zbog dece.

Alesandra je majka dvoje dece
Alesandra je majka dvoje dece foto: Profimedia

Bivši anđeo Victoria's Secret-a i slavna manekenka Alesandra Ambrozio danas živi život punim plućima, a već dve godine uživa s dečkom Ričardom Lijem.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs