GODINAMA SE KRILA ZBOG NEUSPELIH OPERACIJA: Zavela je najveće frajere, pa NESTALA, a sad je više niko NE PREPOZNAJE

Lara Flun Bojl nekad je žarila i palila u Holivudu, a danas se retko pojavljuje u javnosti te je mnogi ne bi prepoznali.

Star look
Autor:
GODINAMA SE KRILA ZBOG NEUSPELIH OPERACIJA: Zavela je najveće frajere, pa NESTALA, a sad je više niko NE PREPOZNAJE
Slavna glumica godinama se krije zbog neuspelih operacija, Foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lara Flin Bojl bila je jedna od najvećih zvezda početkom 90-ih godina, ali u posljednje vreme se skrivala od medija.

Svoja najznačajnija glumačka ostvarenja je snimila na početku karijere kao problematična i znatiželjna tinejdžerka Dona u kultnom "Tvin Piksu" i kao Stejsi u filmu "Vejnov svet".

Lara je bila jedna od najlepših glumica 80-ih godina
Lara je bila jedna od najlepših glumica 80-ih godina foto: Profimedia

Zahvaljujući talentu, ali i prirodnoj lepoti koja ju je krasila, Lara je mogla da bira muškarce s kojima želi da izlazi, a na tom popisu se našlo puno poznatih imena.

Između ostalih bila je sa kolegom Erikom Dejnom, mužičarem Adamom Durikom, i Džekom Nikolsonom s kojim je raskinula 2004. nakon pet godina veze.

Lara je bila sa mnogim slavnim muškarcima
Lara je bila sa mnogim slavnim muškarcima foto: Profimedia

Nakon nekoliko godina slave u mladosti Lara je prestala da bude pod konstantnim svetlima reflektora te se povukla sa scene i živi povučenim životom, a paparacu su je sada uhvatili ispred njene kuće u Los Anđelesu.

U krem dukserici i helankama, širokoj jakni, s razbarušenim repom i vidno mršava, glumica je nakratko izašla, ali se ubrzo vratila u kuću.

Posle duže vremena pojavila se u javnosti
Posle duže vremena pojavila se u javnosti foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A videvši ove fotografije mnogi je ne bi prepoznali jer je glumica jedna od onih koja je odlučila da se podvrgne nizu estetskih zahvata na licu kako bi svoju mladolikost održala što dugotrajnijom, ali danas zbog toga više ne liči na sebe.

Lice je uništila operacijama
Lice je uništila operacijama foto: AMEFLYNET / Backgrid USA / Profimedia

Njena retka pojavljivanja u javnosti ostaju u senci izobličenog lica iako nikada nije otvoreno priznala odlaske pod nož, kao ni probleme koje je imala s alkoholom.

Prošle godine potvrdila je da će glumiti u novom filmu "Smrt u Teksasu", a iako je sve manje vidimo na filmskim ekranima zbog čega su je mnogi i zaboravili, spremno je odgovorila na pitanje novinara smatra li da je to njena povratnička uloga.

"Nikada nisam ni otišla", oštro je prokomentarisala glumica, a još njenig fotografija pogleajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs