ŠOK!

NAJLEPŠU MANEKENKU NA SVETU NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA POSLE RAZVODA: Svi se pitaju ŠTA JOJ JE OVO TREBALO

Najplaćeniji model današnjice Žizel Bundšen i dalje je veoma angažovana, te dominira modnim pistama, kao i naslovnicama čuvenih časopisa, ali trenutno je na meti komentara njen nesvakidašnji izgled.

Star look
13:01h Autor:
NAJLEPŠU MANEKENKU NA SVETU NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA POSLE RAZVODA: Svi se pitaju ŠTA JOJ JE OVO TREBALO
Žizel Bundšen šokirala je sve novim izgledom, Foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena manekenka Žizel Bundšen (42) zaprepastila je sve svojim novim slikama koje su osvanule na naslovnici italijanskog "Voga" za mart. Oduvek je slovila za jednu od najseksepilnijih u svetu mode, a neverovatnom energijom osvaja svakog pri prvom susretu. Međutim, na fotografijama Rafaela Pavarotija nije ostalo ništa od Žizeline prirodne lepote - neprepoznatljiva je.

Na naslovnoj strani prestižnog magazina manekenka pozira u "Valentino" haljini, dok su njeni zlatni pramenovi skriveni ispod crvene, zalizane i kratke kose. Žizelin preplanuli ten zamenjen je porculanskim, koji je posebno došao do izražaja zbog jake šminke. Stil neodoljivo podseća na devedesete, te su i obrve ove brazilske lepotice precizno iscrtane crvenom olovkom.

"Valentino" haljina imala je steznik i šišmiš-rukave izrađene od elegantne, prozirne tkanine koja je dodala dramatičnost Žizelinoj mističnoj pozi. A velike dijamantne naušnice upotpunile su vrlo autentičan autfit.

Osmisilio ga je veoma priznati stilista Ib Kamara, kojeg vrlo često angažuju poznate ličnosti za važne događaje. A ovaj svojevrsni umetnik je i glavni urednik časopisa "Dazed".

1 / 5 Foto: he Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Žizel je krasila 142 međunarodne naslovnice "Voga" tokom svoje duge i veoma bogate manekenske karijere. A na račun kraljice modnih pista stižu prelepi komplimenti od pratila sa društvenih mreža, koji ističu da se veoma prolepšala otkako se razvela od bivšeg igrača američkog fudbala Tomija Brejda, sa kojim je bila 13 godina u braku i ima dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs