Engleska ruža u usponu

Rouzi Hantington-Vajtli: princeza modnih detalja i ležernosti

Ona je lepa, uspešna i sa samo 26 godina već spada među žene od stila. Nakon uspešnih reklama za najpoznatije modne kuće, okrenula se glumi, uvek besprekorno odevena i nenametljivo seksi
Star look
01:10h
Rouzi Hantington-Vajtli: princeza modnih detalja i ležernosti
Foto: Zimbio
1 / 12 Foto: Zimbio

Britanska lepotica, Rouzi Hantington-Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley) je javnosti postala poznata nakon reklamne kampanje za brend Burberry. Njene izražajne crte lica, upečatljive usne i duga, negovana kosa, uz figuru dostojnu supermodela, su joj brzo doneli mnogbrojne kampanje i pojavljivanja na naslovnim stranicama prestižnih modnih magazina. Saradnja sa brendom Victoria's Secret ju je vinula među zvezde svetskog modelinga, a zatim je usledila i njena prva filmska uloga. Rouzi je zamenila Megan Foks (Megan Fox) u 3. delu filma Transformers, a ubrzo je izdala liniju veša sa svojim potpisom za modnu marku Marks&Spencer.

Iako Rouzi važi za mirnu devojku, njena veza sa sinom Ronija Vuda (Rony Wood), Taj Vudom (Ty Wood) je donela puno publiciteta tada relativno nepoznatoj manekenki. Nakon raskida sa sinom proslavljenog muzičara, Rouzi je godinu dana provela u naručju Olivera Martineza, bivšeg dečka Kajli Minog (Kylie Minogue) i sadašnjeg partnera Hale Beri (Halle Berry). Godine 2010. je upoznala Džejsona Stejtama (Jason Statham), koji je 12 godina stariji od nje, a od kog se i dan danas ne razdvaja. Iako joj je tek 26, Rouzi, čini se, zna šta želi, i u poslu i u privatnom životu.

Stil Rouzi Hantington se nije mnogo menjao tokom proteklih nekoliko godina. Ona je uvek obučena svedeno, a kada šeta ulicama modnih i filmskih prestonica, uvek na sebi ima nekoliko insteresantnih detalja, poput šešira, nakita i ešarpi. Najčešće nosi modele kuća Isabel Marant, Valentino, Givenchy, Topshop, a od odevnih komada najviše voli šortseve i uske pantalone, kao i suknje i haljine dužine preko kolena, koje stoje samo visokim i mršuljastim damama.

Iako je prozvana novom Kejt Mos (Kate Moss), sem uspeha gotovo preko noći, završava se svaka sličnost. Rouzi je dobitnik nekoliko nagrada, među kojima se ističe Elle nagrada za najboljeg modela, 2010., zatim Elle Style nagrada dve godine kasnije, kao i nagrada MTV-ja za zvezdu u usponu 2011 godine. Pojavljivanje u Pirelli kalendaru iste godine joj je donelo titulu najsekepilnije žene, po mišljenju čitalaca magazina Maxim i FHM.

Zvezda kuća Agent Provocateur, DKNY, LAMB, Macy's, Ralph Lauren i Tommy Hilfiger figuru održava zahvaljujući redovnim treninzima, a kako joj je majka bila fitnes instruktor, Rouzi je od malih nogu naviknuta na zdravu ishranu i treninge. Kada nije na crvenom tepihu, ne nosi šminku, ne prijaju joj noćni izlazci, sem kada su u pitanju koncerti omiljenih izvođača. Njen svež izgled nije samo posledica mladih godina, već i urednog života. Rouzi je zaista devojka za primer i dokaz da zanosne plavuše i te kako mogu da imaju fantastičan osećaj za biznis, kao i da se do slave ne mora doći prodajom privatnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs