Još jedan ljubavni trougao u Holivudu

Nova devojka Roberta Patinsona je Elvisova unuka

Prislijeva unuka je donedavno bila prijateljica Kristen Stjuart, sa kojom se njen novi dečko, Rob Patinson zabavljao oko 4 godine
Šuška se
00:12h
Nova devojka Roberta Patinsona je Elvisova unuka

Kristen Stjuart (Kristen Stewart) je verovatno potpuno očajna, jer ne samo sa je njen doskorašnji dečko Robert Patinson (Robert Pattinson) pronašao novu ljubav, već se radi o njenoj prijateljici, sa kojom je sarađivala na filmu The Runaways. Robert Patinson je povezivan sa mnogim poznatim damama nakon raskida sa Stjuartovom, a crvenokosa Rajli (Riley Keough) i Rob su viđeni kako se vozikaju po Los Anđelesu prošlog vikenda.

Za to vreme, Stjuartova je postila nedelju visoke mode u Parizu, a što se novopečenog para tiče, Robovi prijatelji kažu da imaju puno zajedničkih interesovanja, uživaju u rokenrol muzici, stonom tenisu, a oni koji poznaju unuku Elvisa Prislija (Elvis Presley) tvrde da je mila i ljupka, za razliku od hladne Kristen.

Jedno je sigurno: Rob ima tip devojke koja mu privlači pažnju. I Kristen i Rajli imaju sličan osećaj za odevanje, a ne može se poreći da liče. Šta mama Lisa Mari Prisli (Lisa Marie Presley) misli o novom dečku svoje mezimice, ostaje nam da nagađamo. Baš kao što možemo samo da nagađamo kako će se završiti ovaj ljubavni trougao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs