PRELEPA!

IMA 87. GODINA I DALJE IZGLEDA ZANOSNO: Samo SOFIJA LOREN može da iznese ovakvu bluzu! (FOTO)

Muza lepote i stila, holivudska diva, ikona i referenca, koja i sa svojih 87 godina i dalje zaslepljuje i zrači elegancijom i glamurom gde god kroči.

Star look
15:19h Autor:
IMA 87. GODINA I DALJE IZGLEDA ZANOSNO: Samo SOFIJA LOREN može da iznese ovakvu bluzu! (FOTO)
Sofija Loren, Foto: Profimedia

Sofija Konstanca Briđida Vilani Šikolone, poznata kao Sofija Loren, jedna je od najpoznatijih žena svih vremena iz bezbroj razloga. Osvojila je dva Oskara, radila s prestižnim kolegama kao što su: Frenk Sinatra, Entoni Perkins ili Marlon Brando, ali i bila jedna od najuticajnijih muza najprestižnijih svetskih kompanija.

No, nije samo njena prošlost zaslužna za ogroman uspeh, već i danas Italijanka pokazuje da je njena bit večna, u šta ćete se u narednim minutima i uveriti.

BAJKOVITA HALJINA U STILU STARIH HOLIVUDSKIH DIVA: Sara Džesika Parker je ovaj put prešišala i KERI BREDŠO! (FOTO)

Sofija Loren
foto: Profimedia

Ukratko, Sofiju Loren bismo mogli definisati kao dobro vino. Tokom godina umetnica pokazuje da njeno nasleđe nastavlja da raste ili, barem, ostaje netaknuto. Glumica je 2014. godine u svojim memoarima izjavila da za nju „starenje može biti prijatno, pa čak i zabavno, ako znaš kako da provodiš vreme, ako si zadovoljan postignutim i ako nastaviš da čuvaš iluzijuˮ. Ali dodajemo još jedan detalj. Ne samo da je lepo ili zabavno, već može biti i laskavo.

KEJT MIDLTON SE OBUKLA KAO TETKA, A POTROŠILA 6.500 EVRA NA KOMPLET: Da li je ovo realno? (FOTO)

Sofija Loren
foto: Profimedia

Godine su samo još jedan prirodni faktor koji svi imamo. Međutim, to ne znači gubitak lepote, stila odevanja ili elegancije. Može biti čak i suprotno. A to, opet, pokazuje velika Sofija Loren.

Glumica je na otvaranju radnje Đorđo Armani na Beverli Hilsu blistavim pogledom pokazala da je vreme da se stane na kraj predrasudama u vezi sa godinama. Loren se odlučila za najaktuelnije izdanje koje bi, savršeno, mogla nositi i žena od 20, 30, 40, 50 ili čak 87 godina.

Njena kombinacija za osnovu je imala sofisticirani crni sako. Iako daleko od modnog klasika, ima baršunastu tkaninu koja mu je dala onu modernu nit, u trendu ove sezone. Ali, tu nije kraj, ako ste mislili da je to najriskantniji potez Italijanke, potpuno ste se prevarili. Umetnica je iznenadila prozirnim gornjim delom, koji je otkrio njen grudnjak. Ovo nije previše ekstravagantno, ali odiše elegancijom i glamurom.

Bez sumnje, glumica je sinonim za dobro odevanje, i šta god odenula uvek izgleda spektakularno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs