sasvim obična

Glumica snimila scene o kojima je ceo svet pričao: Sada niko ne može da je prepozna! (FOTO)

Svi ste je gledali u "Pedeset nijansi sive"

Star look
11:23h Autor:
Glumica snimila scene o kojima je ceo svet pričao: Sada niko ne može da je prepozna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dakota Džonson (30) snimila je sa Džejmijem Dornanom scene koje su zaludele svet, a film "Pedeset nijansi sive" zabeležio je ogromnu popularnost. Međutim, "Anastasiju Stil" gledaoci nisu imali prilike tako često da vide u opuštenom kežual izdanju gde izgleda kao sasvim obična devojka iz komšiluka.

Glumicu su uslikali svetski paparaci tokom šetnje gradom, prilikom koje je ona zapravo obavljala kupovinu. Posle razgolićenih scena, ovo ležerno izdanje sasvim je prijalo njenim fanovima, a dobila je pregršt pozitivnih kritika na račun izgleda.

foto: Profimedia

Glumica je za kupovinu obukla beli duks, duboke zelene pantalone, a nosila je i crnu kapu, pa je mnogi nisu prepoznali jer su retki slučajevi kada glumicu možemo da vidimo u svakodnevnom izdanju. Glumica je bila nenašminkana, nosila je retro naočare za vid, a kosa joj je takođe izgledala neobavezno i opušteno.

foto: Profimedia

Dakota je bila vidno nasmejana i raspoložena, iako nije bila u društvu svog dečka, pevača grupe "Koldplej", Krisa Martina, sa kojim je u vezi od 2017. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs