sve je spremno

Bivša žena Romana Abramoviča udaje se za grčkog milijardera pred oko 300 zvanica: Otmeno skijalište će vrveti od elite!

Elitno zimsko skijalište će ovoga vikenda biti poprište svetskog krem de la krema

Celebrities
21:04h Autor:
Bivša žena Romana Abramoviča udaje se za grčkog milijardera pred oko 300 zvanica: Otmeno skijalište će vrveti od elite!
Foto: Profimedia

Daša Žukova (38), bivša supruga milijardera Romana Abramoviča udaje se za bogatog grčkog naslednika Stavrosa Niarchosa ovog vikenda na švajcarskom skijalištu Sent Moric.

Lepa Ruskinja će sudbonosno "da" izgovoriti svom izabraniku pred gotovo 300 gostiju iz sveta šoubiznisa, sporta, kulture i politike.

Sve ljubavi Romana Abramoviča: Čovek koji će uraditi apsolutno sve da bi bio sa ženom koju voli! (FOTO)

Par se verio početkom leta, a u oktobru je navodno uplovio u bračnu luku i pripremio intimno slavlje za najbliži krug porodice u Parizu.

Sada je došlo vreme i za glamurozno venčanje, a kao lokaciju izabrali su elitno skijalište.

Svadba će se održati u prostranom šatoru koji može da smesti 300 ljudi, a na venčanju se između ostalog očekuju David Gefen, Karli Klos i njen suprug Džoš Kušner, Diane von Furstenberg i Barry Diler, Melodi Hobson, te slavna dizajnerka nakita Dženifer Mejer.

foto: Profimedia

Svi gosti odsedaju u luksuznom hotelu nedaleko od šatora, a koliko je ova lokacija tražena za specijalna venčanja svetskih milijardera potvrđuje činjenica da je ovde svoju svadbu prošle godine organizovao najbogatiji Azijat Mukeš Ambani.

Ruskinja Daša Žukova prije tri godine razvela se od milijardera Romana Abramoviča s kojim dijeli dvoje djece. U braku su proveli deset godina, a petnaest godina mlađa Daša, kći ruskog magnata, bile je Abramovičeva je treća supruga.

foto: Profimedia

Inače, Daša Žukova i Stavros Niarchos se poznaju nekoliko godina i najpre su bili prijatelji, ali vremenom su shvatili da među njima postoji nešto više.

Niarchos dolazi iz bogate porodice grčkih brodovlasnika, a samo umetnička zbirka njegovog oca se procenjuje na preko dve milijarde dolara. Pre Žukove bio je u vezi s manekenkom Džesikom Hart za koju je bio i veren, a u svojim dvadesetim bio je u vezi s Paris Hilton i Lindsi Lohan.

Roman Abramovič ne žali novac ni na bivše ljubavi: Vila od 80 miliona evra za prelepu Dašu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs