Iskreno

Opra Vinfri o ljubavnoj vezi dugoj 34 godine: Da sam se udala za njega naša ljubav ne bi uspela!

Samo sam htela da me neko zaprosi, a kada se to desilo shvatila sam da ja ne želim brak, iskrena je Opra

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Opra Vinfri i njen dugogodišnja ljubav Stedman Grejam u "vezi" su od 1986. godine. Ona je u svojoj najnovijoj kolumni priznala da se udala za Grejama (68), "mi ne bismo bili zajedno toliko dugo."

 

Opra je priznala da je jednom htela da se uda za Stedmana, ali kada je on to predložio 1993. godine, brzo je shvatila: "Moje emisije su mi bile prioritet, oboje smo to znali."

 

Jednostavno je htela da je neko zaprosi, ali ne i da se uda.

 

"Shvatila sam da zapravo ne želim brak. Htela sam samo da me zaprosi. Htela sam da on želi da budem "njegova gospođa", ali nisam htela da se žrtvujem, pravim kompromise kako bi nam brak uspeo. Moje emisije bile su mi prioritet i oboje smo to znali. On i ja smo saglasni u jednom: da smo se venčali ne bismo danas bili zajedno," objasnila je Opra.

 

Opra i Stedman su u zajednici već 34 godine, a ona o svom partneru ima samo reči hvale: "Svako ko ga je ikad sreo zna kakav je on džentlmen. Uvek samo najbolje želi za mene i druge. Tako je pozitivan, ogovoran, strpljiv."

 

O tome kako su "preživeli" u zajednici sve ove godine, Opra je rekla da je to zato što su se individualno razvijali, kao i što oboje smatraju da partnerstvo ima za svrhu duhovni rast oba partnera, prenosi People.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...