Žena koja ne robuje pravilima

Ljubavna priča Opre Vinfri duga 34 godine: I dan danas ga voli kao Boga, ali nikad nije pristala da se uda - evo zašto!

Shvatila je da ne želi nikada da se uda baš u trenutku kada ju je Stedman zaprosio

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Stedman Grejam (68), životni partner slavne voditeljke Opre Vinfri (65), gostovao je u emisiji američke voditeljke Elen Dedženeres.

 

Voditeljka u je tokom emisije povela razgovor i o njegovoj voljenoj Opri, s kojom je u vezi već 34 godine.

 

"Opra i ti dugo ste zajedno. Veze su ponekad teške. Pretpostavljam da bi bilo teško biti u vezi s nekim poput nje, ako uistinu ne poznaješ samog sebe i nemaš samopouzdanja", pitala je Elen.

Tajna naše veze je u tome što želim najbolje za nju. Posvećen sam njenoj sreći. Želim da bude najbolja verzija sebe koja može da bude i ona je odlična u tome. Ja sam uspeo da nađem svoju sreću, razvijem svoje veštine, svoje talente i zadovoljan sam time. Imati dobrog partnera koji može da ispuni sopstveni potencijal, a istovremeno ispunjava i vaš - to je sjajna kombinacija, odgovorio je Stedman.

Opra i Stedman nemaju tradicionalnu vezu, ali i pak su razmišljali o braku. To ih je držalo kratko, a voditeljka je priznala da je odlučila da nikad ne želi da se uda baš u trenutku kada ju je Stedman zaprosio!

 

Obrazovana žena ne sme da se uda za majstora: Psiholog šokirao objašnjenjem!

foto: Profimedia

Rekla je da je tada shvatila da joj je bilo važno da neko ima želju da se oženi njom, ali iskrena želja za bračnom zajednicom nikada nije postojala u njoj.

 

Par je venčanje otkazao i nakon toga nikad više nisu razgovarali o braku.

Pomislila sam: "Bože, zar sada stvarno moram da se udam?" Shvatila sam da ne želim da budem u braku. Tada jednostavno ne bih mogla da živim život koji sam stvorila za sebe, zaključila je Opra Vinfri.

Sad kad je umrla, mogu sve da kažem: Potresna životna priča i ljubav majstora za tetovaže iz Aušvica!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...