ZA NJU JE VREME STALO

Ima 64 godine, a izgleda 30 mlađe: Novaka Đokovića je sa tribina pratila i slavna manekenka! (FOTO)

Bivši supermodel iz 80-ih privukla je veliku pažnju na tribinama finala Us opena, a o njenom mladolikom izgledu ne prestaje da se priča.

Celebrities
14:43h Autor:
Ima 64 godine, a izgleda 30 mlađe: Novaka Đokovića je sa tribina pratila i slavna manekenka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Novak Đoković je po treći treći put u karijeri osvojio US open pobedivši u finalu Huana Martina Del Potra, a sa tribina ga je gledao svetski džet set.

Ali, jedna dama je skrenula posebnu pažnju gledalaca. Slavna manekenka Kristi Brinkli (64) je svojim mladolikim izgledom ponovo oduševila sve kada se sa sinom Džekom Parisom pojavila na meču.

Bivši supermodel iz osamdesetih, koja je tokom karijere snimila preko 500 naslovnica za magazine, izgleda barem upola mlađe.

Evo u čemu je njena tajna.

Strani mediji je redovno obasipaju komplimentima, a poglede i danas pleni gde god se pojavi. Iako bi joj malo ko zamerio i da je potražila pomoć estetskih hirurga i na taj način pomogla u očuvanju mladosti, uporno poriče takve tvrdnje.

Holivudske zvezde obožavaju Novaka: Evo ko se sinoć našao na tribinama! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Kristi je ceo život posvetila brizi o svomtelu, a nebrojeno je puta ponovila kako svoj mladalački izgled i vitku liniju može zahvaliti ishrani baziranoj na šarolikom voću i povrću kao i svakodnevnim pilinzima koji su neizbežan deo njene jutarnje rutine.

Od svoje 13. godine je vegetarijanka, pije mnogo tečnosti, redovno radi pilinge tela i, najvažnije, baš nikada ne izlaže telo suncu bez odgovarajuće zaštite. Jednom je ipak priznala da je koristila filere i botoks, ali izjavila je da nije bila zadovoljna rezultatima pa je prestala s tom praksom.

Kristi Brinkli (64) otkrila tajnu mladolikog izgleda: Za lepu plavušu godine su samo broj! (FOTO)

foto: Profimedia

Kristi je u februaru napunila 64 godine i udavala se čak četiri puta. Često ističe da su upravo deca, 32-godišnja ćerka Aleksa Rej Džoel, 22-godišnji sin Džek Paris Brinkli-Kuk i 19-godišnja ćerka Sejlor pravi izvor njene mladosti.

Kristi Brinkli (64): Izgledati kao ja je pakleno težak i bolan posao! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs