Dirnuta do suza

Lejdi Gaga u suzama: Oduševila publiku svojom prvom filmskom ulogom!

Lejdi Gaga zaplakala je na na filmskom festivalu u Torontu nakon što je dobila ovacije za njenu ulogu u filmu Zvezda je rođena

Celebrities
13:03h Autor:
Lejdi Gaga u suzama: Oduševila publiku svojom prvom filmskom ulogom!
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Pevačica i novopečena glumica Lejdi Gaga doživela je još jedan u nizu uspeha koji je prati poslednjih par nedelja na promotivnoj turneji za svoj prvi film Zvezda je rođena. Film se premijerno prikazao na filmskom festivalu u Torontu, i već je dobio sjajne kritike.

Nakon premijere, Gaga i režiser i kolega sa filma Bredli Kuper, zajedno sa drugim glumcima iz filma, odgovarali su na pitanja publike. Drugi kolega sa filma Lukas Nelson naveo je kako je pevačica briljirala u svakoj sceni u kojoj se nalazila, nakon čega je publika ustala i dala ovacije, što je Lejdi Gagu dirnulo do suza. Drugi glumci iz filma su takođe ustali i aplaudirali.

Laskava titula: Lejdi Gaga žena godine!

foto: Reuters / Mario Anzuoni

Gaga je tom prilikom zahvalila Bredliju, za koga je navela da je jedini koji je verovao u njene glumačke sposobnosti, i da ne bi bila tu bez njega. Na pitanje da li bi htela da nastavi sa glumačkom karijerom, Gaga je izjavila da bi, ali uz uslov da uz sebe ima kvalitetnog režisera poput Kupera.

Prethodno glumačko iskustvo Lejdi Gage uključuje njenu ulogu u televizijskoj seriji American Horror story, dok njen prvi film, Zvezda je rođena, stiže u američke bioskope petog oktobra.

Nepoznato o poznatima: Džordž Kluni spava u ormanu, Lejdi Gaga je bivša striptizeta! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs