ljubav je slepa

Nećete verovati koji poznati parovi su se upoznali na sastancima na slepo!

Zamislite da vas drugarica spoji sa princom! Prijatelji ovih poznatih parova su se ispostavili kao uspešne provodadžije

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

 

Potpuno ste različiti, a privlačite se kao magnet: Strelac ne može da odoli Blizancu, a Bik...

 

Megan Markl i Princ Hari

foto: Reuters / Pool

Čak se i kraljevske romanse rađaju na sastancima na slepo! U prvom zajedničkom intervju, Megan i princ Hari otkrili su da su se upoznali preko sastanka organizovanog od strane zajedničkog prijatelja, koji im nije rekao sa kojom osobom će se upoznati.

 

Ni prinčevi nisu imuni na nervozu kada im se neko sviđa, pa je tim povodom Hari izjavio: "Bio sam prijatno iznenađen kada sam ušao u prostoriju i ugledao je, mada me je to unervozilo jer sam znao da ću morati da se potrudim kako bih joj se dopao".

 

Bred Pit i Dženifer Aniston

foto: Profimedia

Iako njihova ljubav nije potrajala, dok su bili zajedno Bred Pit i Dženifer Aniston važili su za najpopularniji holivudski par. Njihova romansa takođe je započeta na sastanku na slepo, koji su organizovali njihovi agenti.

 

Najgori sastanci svih vremena: Nagovarao me da spavam sa njegovim cimerom!

 

Rajan Renolds i Blejk Lajvli

foto: Profimedia

Prvi sastanak Rajana Renoldsa i Blejk Lajvli desio se kao scena iz filma romantične komedije. Naime, Rajan i Blejk su u tom trenutku bili sa drugim ljudima na "duplom sastanku", odnosno druženju parova. Po nesreću za njihove tadašnje partnere, iskre su poletele, i glumci su se zaljubili na prvi pogled, i od tada su zajedno.

 

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

foto: Profimedia

Bivša manekenka Viktoriaz Sikrita Žizel Bundšen, i njen muž, igrač američkog fudbala Tom Brejdi, takođe su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, samo par nedelja nakon Brejdivog rastanka sa glumicom Brižit Mojnaham. Provodadžisanje prijatelja se iplatilo, i tri godine nakon spajanja, Žizel i Brejdi su venčani sa troje dece.

 

4 načina da vaši ljubavni sastanci budu zabavniji

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs