suprotnosti se privlače

Potpuno ste različiti, a privlačite se kao magnet: Strelac ne može da odoli Blizancu, a Bik...

Iako su sušta suprotnost, neverovatno se privlače

Ljubav i zavođenje
12:09h Autor:
Foto: Profimedia

Neki horoskopski znakovi totalno su različiti po karakternim osobinama – a opet se na neki neverovatan način neodoljivo privlače.

 

Evo koji su horoskopski znaci sušta suprotnost, a hemija među njima je nikad jača:

 

Lav i vodolija

 

Lav voli da ima sve pod kontrolom. Uživa u pažnji i voli kad mu se dive. Kod vodolije je totalno obrnuta situacija. Opuštena, mirna i kreativna vodolija ne mora i ne želi da bude u centru pažnje. U vezi vodolija može da pomogne lavu da se opusti. A vodolija može  da se veseli darežljivosti i velikodušnosti lava.

 

Jaka seksualna privlačnost: Nije lep al' je šarmantan, lepa je sve dok ne progovori!

foto: Profimedia


Strelac i blizanci


Oba ova znaka imaju –u zavisnosti kakvog su raspoloženja – totalno različite ličnosti. Ali, čak i kad u istom trenutku ne osećaju jednako, razumeju raspoloženje drugog te se brzo prilagode. Ovo međusobno razumevanje stvara snažnu privlačnu silu između ta dva znaka. Čak i kad iskrene strelce iz takta izbaci  ponekad podmuklo ponašanje blizanca.

 

Bik i škorpija

 

Oba znaka su vrlo osećajna bića. To naročito pospešuje njihovu seksualnu privlačnost. Oba znaka vole uspeh, ali dok je bik ambiciozan te direktno i nezadrživo juri ka cilju, škorpija  strpljivo čeka i pouzda se na svoju intuiciju. U vezi to može savršeno da se složi  – i onda su zajedno jači!

 

Najbolji i najgori horoskopski znaci u krevetu: Lista koja će vas usrećiti ili posramiti

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...