Strahovala za svoj život

Bombom na Natašu Bekvalac!

Nataši su rekli da prekine nastup, a onda su ispraznili ceo klub. Kada je ona čula da je u pitanju dojava o bombi, u prvom trenutku se veoma uplašila za svoju bezbednost. A, kada su krenuli da prazne ceo lokal, uopšte joj nije bilo svejedno, ispričao je izvor blizak pevačici
Celebrities
15:58h
Bombom na Natašu Bekvalac!
Foto: Fonet

Sa osmehom na licu i dobrom energijom Nataša Bekvalac je u petak započela svoj nastup u jednom klubu u Banjaluci, da bi samo nekoliko minuta kasnije strahovala za svoj život, jer je dojavljeno da se u lokalu nalazi bomba.Policija je istog trenutka prekinula Natašino gostovanje, ceo klub je ispražnjen, a pop zvezda je ostala da čeka da li će se najavljeni eksploziv i pronaći.

"Nataša je bila presrećna zbog nastupa u Banjaluci, čak je danima bila euforična zbog toga. Tako je jedva dočekala da izađe na scenu i zaista, čim je zapevala prvu pesmu, u klubu je bilo prelepo. Svi su pevali uglas, a onda je u jednom trenutku nastao haos. Nataši su rekli da prekine nastup, a onda su ispraznili ceo klub. Kada je ona čula da je u pitanju dojava o bombi, u prvom trenutku se veoma uplašila za svoju bezbednost. A kada su krenuli da prazne ceo lokal, uopšte joj nije bilo svejedno", ispričao je izvor blizak pevačici i dodao da joj je veoma žao što nije završila planirani nastup.

"Ona se zaista spremala za ovo gostovanje i nakon što je ustanovljeno da je dojava lažna, bilo joj je krivo što nije završila ceo nastup. Kako je klub bio ispražnjen, bilo je nemoguće ponovo vratiti publiku i nastaviti sa nastupom. Ali, bezbednost je na prvom mestu, tako da će se sa publikom u Banjaluci družiti drugom prilikom", dodao je izvor blizak Nataši.

A koliko joj je bilo krivo što je nastup bio prekinut, Nataša je napisala na društvenoj mreži Instagram i zahvalila se svma koji su došli.

"Banjaluka. Krcato, čarobno... Do trenutka kada su javili da se klub isprazni zbog najave bombe. Čekamo. Hvala svima. Hvala na ljubavi. Bilo je čarobno veče. Šteta što su pokušali pokvariti sve. Žao mi je baš", napisala je Bekvalčeva na pomenutoj društvenoj mreži.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs