Top 5

Najomraženije poznate ličnosti 2013. godine!

Kim Kardašijan, Džej Leno, Tejlor Svift, Ašton Kučer i Gvinet Paltrou našli su se na spisku najomraženijih ličnosti ove godine
Vip priča
13:02h Autor:
Najomraženije poznate ličnosti 2013. godine!
Foto: Beta

Sudeći po imenima ličnosti koje su se našle na spisku najomraženijih u 2013. godini, čini se da ljudi ne zaboravljaju ni "grehe" stare više godina.

Kim KardašijanIako baš i nije pohvalno to što je Kim poznata samo zato što je poznata, mora se reći i da ona, u poređenju sa drugom decom bogatih roditelja, stalno nešto radi. Iako bi mogla da živi kao bubreg u loju bez potrebe da mrdne prstom, svakodnevno radi na brendu Kardašijan. Ali, glavni razlog zbog kojeg se našla na ovom spisku je njena veza sa Kanje Vestom.

Džej LenoPre tri godine Džej Leno je bio "kriv" za odlazak Conana O'Briena sa NBC-a, a to je i dan danas razlog zbog kojeg se nalazi među najomraženijim poznatim ličnostima. Istina, Conan taj animozitet podgrejava sjajnim šalama na račun NBC-a i Lena.

Tejlor SviftNekad mnogima omiljena Tejlor Svift je mesto na listi zaslužila, između ostalog, i zbog pesama u kojima je opevala sve svoje bivše momke. Najveći problem je u tome što svi znaju o kome se u kojoj pesmi radi, a pogotovo to nisu spremne da joj oproste brojne obožavateljke Harija Stajlsa i grupe One Direction, koje su posebno "besne" na nju.

Ašton KučerNeki Aštona Kučera ne vole zbog uloge u seriji Dva i po muškarca, neki jer je "upropastio" film o Stivu Džobsu, dok mu većina nije oprostila prevaru kojom je uništio Demi Mur i njihov brak.

Gvinet PaltrouKao prvo, često korišćenje reči "crn*uga" sigurno nije odmoglo u tome da se Gvinet Paltrou nađe na vrhu liste najomraženijih poznatih ličnosti. Zameraju joj i to što je umišljena, te što se razbacuje novcem. Ali, Džej Zi se još više rasipa, a Robert Dauni daje još bahatije izjave, ali to im se oprašta, piše cracked.com.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs