Njen cilj je visoka moda

Kendal Džener: Ne želim Kim Kardašijan na svojim revijama, hoću da me shvate ozbiljno!

Kim je bila pozvana na mnogo modnih revija u kojima sam učestvovala. Nazvala me i htela da mi da do znanja. Pitala me i da li želim da dođe, a ja sam joj rekla da ne želim, ispričala je Kendal u nedavnom intervjuu
Šuška se
04:42h Autor:
Kendal Džener: Ne želim Kim Kardašijan na svojim revijama, hoću da me shvate ozbiljno!
Foto: AP

Kendal Džener (18) je svojoj sestri Kim Kardašijan (33) zabranila da dolazi da gleda njene modne revije, otkrila je manekena u nedavnom intervjuu.

"Kim je bila pozvana na mnogo modnih revija u kojima sam učestvovala. Nazvala me i htela da mi da do znanja. Pitala me i da li želim da dođe, a ja sam joj rekla da ne želim", ispričala je Kendal.

OVDE pogledajte na čijim je sve revijama vrhunskih dizajnera tokom Fešn vika u Njujorku učestvovala Kendal.

"Želim da budem deo visoke mode. Želim da me shvate ozbiljno", objasnila je.

Međutim, čini se da je Kim pomogla svojoj mlađoj sestri i njenoj karijeri. Kendal je ostvarila saradnju s modnom kućom Živanši zahvaljujući prijateljstvu sestrinog supruga Kanjea Vesta i dizajnera Rikarda Tiska.

Zašto je Kendal bacila senku na svoje sestre pogledajte OVDE.

Uprkos tome, mlada manekenka je uverena da njena slavna porodica i rijaliti šou "Keeping Up With the Kardashians" više štete njenoj karijeri nego što joj pomažu. Šuška se i da je htela da odustane od rijalitija.

"Prijatelji iz modne industrije joj sugerišu da bi TV šou mogao da našteti njenoj manekenskoj karijeri", izjavio je neimenovani izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs