Pogledajte

Ima 45 kg i neprestano je na dijeti: Porodica Kardašijan ne vidi razlog za brigu!

Polusestra Kim Kardašijan je opasno preterala s dijetama, smatra nutricionistkinja. Devetnaestogodišnja Džener je visoka 177 cm, a Kufa ističe da je zdrava kilaža za tu visinu najmanje 59 kilograma
Šuška se
16:20h Autor:
Ima 45 kg i neprestano je na dijeti: Porodica Kardašijan ne vidi razlog za brigu!
Foto: AP

Nutricionistkinja slavnih, Natasha Kufa smatra da je Živanšijev model i rijaliti zvezda Kendal Džener opasno neuhranjena. Naime, Kendal ima samo 45 kilograma, što je čak 14 kg premalo za njenu visinu.

Polusestra Kim Kardašijan je opasno preterala s dijetama, smatra nutricionistkinja. Devetnaestogodišnja Džener je visoka 177 cm, a Kufa ističe da je zdrava kilaža za tu visinu najmanje 59 kilograma.

Izvor za Radar Online tvrdi da je to sve rezultat Kendalinog napornog truda kako bi ostala na težini koja se, navodno, traži od nje za modne piste.

Inače, ona drži dijetu koja se sastoji od ispijanja čaja za detoksikaciju i to 12 puta više nego što je preporučeno, po danu. Uz to, uzima i razne dodatke ishrani, kako bi ostala na istoj kilaži sve vreme. Na istoj dijeti je i njena dve godine mlađa sestra, Kajli.

Izvor iz porodice Džener tvrdi da Kendal ne pati od poremaćaja u ishrani, prenosi Radar Online.

OVDE saznajte sve što treba da znate o Hrono dijeti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs