Sve vreme deluje tužno

Kim Kardašijan zabrinula prijatelje: Kanje je potpuno preuzeo kontrolu nad njenim životom!

Promenila se. Kanje od nje traži da promeni garderobu, tera je da se druži sa njegovim prijateljima. Kompletno je preuzeo kontrolu nad njenim životom, otkriva izvor blizak klanu Kardašijan
Šuška se
23:28h Autor:
Kim Kardašijan zabrinula prijatelje: Kanje je potpuno preuzeo kontrolu nad njenim životom!
Foto: Reuters

Kim Kardašijan se pretvorila u potpuno drugu osobu nakon venčanja sa Kanjeom Vestom, a ljudi bliski njoj su zabrinuti zbog toga, tvrde izvori bliski klanu Kardašijan.

"Pretvorila se u osobu kakvu je Kanje zamišljao", rekao je izvor.

Kim Kardašijan je dobila dvojnicu koja se zadužila 30.000 dolara da bi ličila na starletu. OVDE pogledajte kako ona izgleda.

"Promenila se. Kanje od nje traži da promeni garderobu, tera je da se druži sa njegovim prijateljima. Kompletno je preuzeo kontrolu nad njenim životom. Kim nema svojih interesa koje Kanje ne podržava", otkriva izvor.

Slavna Kardašijanka sve vreme je na oprezu, kada je blizu njega i izuzetno joj je važno šta Kanje misli o svemu i šta želi, tvrdi izvor.

Zbog čega je Kendal Džener ismevala Kim saznajte OVDE.

Dok je uživala u društvu prvog supruga, Redžija Buša, s kojim se često smejala i šalila, s Kanjeom je sve drugačije.

"Kod Kim i Kanjea nedostaje zaigranosti. Iako izgleda da sada ima sve - dete i muža, sjaj u njenim očima je nestao", tvrdi izvor i dodaje da je Kanje jako zahtevan i da mu teško udovoljiti.

"Svima govori kako je srećna s njim, ali ako je to istina, zašto izgleda tako tužno sve vreme", pita se neimenovani izvor, piše Radar Online.

Starleta će postati bogatija za 200 miliona dolara zahvaljujući igrici koju je napravila, a o čemu se radi u njoj saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs