Jedva čeka Halitov dolazak u Beograd

Olja Crnogorac: Kad me Sulejman uopzna, zaboraviće sve Turkinje!

Velika je sličnost između Hurem i mene. U ljubavi, kao i u ratu, sve je dozvoljeno, te bolje da ne sazna za naše oružje, poručila je voditeljka glavnom glumcu serije Sulejman Veličanstveni
Šuška se
14:16h Autor:
Foto: Twitter / Olja Crnogorac

Glavni glumac iz serije „Sulejman VeličanstveniHalit Ergenč biće dva dana u srpskoj prestonici kao gost televizije Nova.rs, a njegov dolazak posebno priželjkuje voditeljka Olja Crnogorac.

 

Povod za njegovu posetu je, kao što je najavljeno, početak rada Nove televizije, koja će već prvog dana emitovanja, 18. decembra u 20 časova, početi s prikazivanjem treće sezone ove megapopularne turske telenovele.

 

- Jedva čekam novu sezonu i nove zaplete. Velika je sličnost između Hurem i mene, oni koji me poznaju mogu to da potvrde. U njoj vidim deo sebe kojeg se i sama plašim. Nadam se da će Hurem biti mnogo radikalnija u novim epizodama - kaže voditeljka.

 

U vreme emitovanja „Sulejmana“ ista epizoda će biti prikazana i u Kinoteci za goste na VIP koktelu televizije Nova, među kojima će, osim Halita, biti i najpopularnije ličnosti iz sveta muzike i filma u Srbiji. Tu će se naći i Olja, koja je veliki fan turske serije.

 

- Znam da je Turska poznata po vatrenim ženama, što se vidi i u samoj seriji, ali kad bih ja zaigrala za Sulejmana, zaboravio bi on sve te Turkinje. Kad bi Halit malo bolje upoznao Srpkinje, sigurno bi zaboravio sve glumice s kojima je radio. U ljubavi, kao i u ratu, sve je dozvoljeno, te bolje da ne sazna za naše oružje - poručila je Olja.

 

Ergenč u Beograd dolazi s timom saradnika, a na njegovom kratkom spisku zahteva glavna stavka bila je smeštaj u predsedničkom apartmanu hotela „Skver najn“.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...