Verovala u srećan ishod

Ispovest Goge Sekulić: Igor je samo okrenuo glavu i iskrvario, ja sam vrisnula

On je imao volje sedam dana pred smrt. Rekao je da ćemo ići za Cirih, pa posle u Ameriku. Stalno sam mu govorila da mora da misli pozitivno, priča pevačica o poslednjim danima svog muža
Celebrities
19:48h
Foto: Kurir / Dado Đilas

Pevačica Goga Sekulić rešila je da otvori dušu nakon što joj je pre 5 meseci preminuo suprug Igor Ramović.

 

Sedam dana nakon venčanja, usred planiranja medenog meseca, Igor je osetio probadanje u stomaku. Oboje su mislili da mu je pukao čir. Kada su otišli u urgentni centar, bila je gužva, pa su sledećeg jutra otišli u privatnu kliniku. Međutim, nije bilo dobrih vesti.

 

"Mi smo verovali u srećan ishod. Držali smo se zajedno.. On je imao volje sedam dana pred smrt. Rekao je da ćemo ići za Cirih, pa posle u Ameriku. Stalno sam mu govorila da mora da misli pozitivno. Međutim, bolnica me je pozvala i rekli su mi da će da umre, ali ja nisam mogla da odustanem... Međutim, nažalost se i to dogodilo... Držala sam ga za ruku kad je umro...Pitala sam se zašto sam morala to da vidim, da doživim... Igor je samo okrenuo glavu i iskrvario... ja sam toliko vrisnula, da su se svi sjatili oko mene, dali su mi i tabletu. On se još jednom pomerio i tad su mi rekli da je Igorova duša napustila telo...", ispričala je Goga kroz suze.

 

Više o Goginoj ispovesti na TV Pinku,pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...